PHP Warning: include_once(/api/lib/core/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/geekint/public_html/static/content.php on line 82

PHP Warning: include_once(): Failed opening '/api/lib/core/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/geekint/public_html/static/content.php on line 82 sravani811 Answers - GeekInterview.com

Send the 17 and 3 first.. After 3 min, send 7, after 10 minutes send 13... So within 17 min 3 persons crossed..They were 3,7 and 17 and the remaining person will cross the bridge in 6 another minutes.. Therefore total and minimum time required is 17+6=23 minutes..

nithya

Aug 24th, 2016

24

Blaidd

Jun 17th, 2015

3 carries 17: 3 minutes
7 carries 13: 7 minutes
Only 2 cross at any one time and all 4 get across in 10 minutes

Isosceles triangle. if two birds are flying in a opposite direction then the third bird should face the other two. the distance between the two birds with the one flying alone will be same. so the two sides of a triangle are same. which makes it isosceles triangle.

I dont know what you guys are smoking, you are not adding people who are being told the secret.
Here is the correct answer. Reply me if I am wrong.
5 mints=>2 secret known by=2ppl
10 mints=>2to4 (2...

divyanshu

Sep 2nd, 2014

one person telling to 2 that means he takes 2.5 min to 1 person....
now, 1 is telling to another 2 this two telling another 2 person and so on....
that means chain is 1 to 2, 2 to 4, 4 to 8, 8 to...

The solution for your problem:
Lets take the age of father 10 yrs ago as x.
Then rest of the 5 members 10 yrs ago as y.
Now the mean age 10 yrs ago is = (x + y)/6 --(1)
and now as father is dead an...

Before 10 years the total member in my familly is 6.and avg age is x sum of ages is 6x.so after 10 yrs the sum were increased by 50 coz father died.now newly born baby maintain the num...

The answer will be 35.
because in every loop the difference produce between this two is 6.25 meters.
so there are 2000/50= 40 loops.
so there total difference produce will be 40*6.25 = 250 meters.
jst subtract this from total 2000 - 250 = 1750
hence the bell sound produced = 1750 / 50 = 35. (answer)

The answer is 53. but i've doubt bcoz actual ans is:53.33 as we know people are not in points.the must be in fixed no. i think there is a wrong in question.

4*(3/4*pi*3.5*3.5)==115.5and this answer is also true only if we assume that one circle touches 2 other circles at only one point..... for this question my answer is data insufficient