Geeks Talk

Welcome to the Geeks Talk.

  1.     Last Post

    QOD

    Question of the Day. Interactive Discussion on many of the soft skills with Chandra Vennapoosa, Founder of Exforsys Inc.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 33
    • Answers: 98
  2.     Last Post

    Geekinterview provided interview questions, interview preparation and career skills ebook only for members

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 4
    • Answers: 12
  3.     Last Post

    Talk about Databases like Data Warehousing, DB2, Oracle, SQL Server, Data Modeling, Database Design.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 2,316
    • Answers: 8,548
  4.     Last Post

    If you are looking for help and support for the Operating Systems like MS Windows(Windows XP, ME, 2000, 98, 95), Unix/Linux(Redhat, Debian, FreeBSD), Macintosh, or others.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 539
    • Answers: 2,016
  5.     Last Post

    Talk about Software Development Issues and Questions. Topics related to OOPS, Java, C (C++, C#), VB.Net, or other languages.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 1,687
    • Answers: 6,077
  6.     Last Post

    Web Development Geeks Talk. Topics related to PHP, ASP.Net, JSP, web design, web servers, web tools, or scripting.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 580
    • Answers: 1,983
  7.     Last Post

    Talk about Enterprise Solutions like Oracle Apps, Microsoft CRM, PeopleSoft, Siebel, or others.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 246
    • Answers: 737
  8.     Last Post

    Discuss Issues and Problems about Testing methodologies, Testing tools like WinRunner, LoadRunner, QTP, Rational Robot, Test Director and others.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 3,517
    • Answers: 14,452
  9.     Last Post

    Networking and Security related discussions.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 157
    • Answers: 730
  10.     Last Post

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 594
    • Answers: 3,662
  11.     Last Post

    Talk about Certifications of Cisco, Oracle, Sun, Microsoft, or other certifications.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 248
    • Answers: 1,156
  12.     Last Post

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 918
    • Answers: 3,166
  13.     Last Post

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 535
    • Answers: 5,931
  14.     Last Post

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 214
    • Answers: 702

What's Going On?

Geeks Talk StatisticsGeeks Talk Statistics

Questions
11,655
Answers
49,530
Members
65,523

Welcome to our newest member, Dhriti

Icon LegendIcon Legend

Contains unread forum posts
Contains unread forum posts
Contains no unread forum posts
Contains no unread forum posts
Forum is a category
Forum is a category
Forum is a Link
Forum is a Link
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact