1 man do 1/44 job per day 2 woman do 1/44 job per day 3 children do 1/44 job per day

so 1man , 1 woman , 1 child.. 1/44+1/88+1/132 job per day

so 11/264 = 1/t where t is the time taken..

now 264/11 = 24 = t

kavita

Jul 7th, 2005

Ans: 24 days exactly

Rahul

Jul 18th, 2005

One Man + One Woman + One Boy =1+(1/2)+ (1/3)=11/6

44/(11/6)=24

24 Days Exactly

Nadeem

Aug 3rd, 2005

How less people can finish same work early? 1 man + 2 women + 3 boys ( takes 44 days) 1 man + 1 women + 1 body ( should take more than 44 days)

if you assume that Efficency factor of women = 1/2 Man Boy = 1/3 Man Total workload is 44x3 = 132 man days

If so then it shoud take (132) / (11/6) = 72 days

oktay

Aug 23rd, 2005

let's say 3 boys = 6 kpowers (kpower is something constant), so 1 boy = 2 kpowers; then 2 women = 6 kpowers (because 2 women and 3 boys can do the job in the same amount of time), so 1 woman = 3 kpowers; and 1 man = 6 kpowers.

at the next step 1 man + 1 woman + 1 boy = 6 + 3 + 2 = 11 kpowers.

so if 6 kpowers can do the job in 44 days, 11 kpowers can do it in 44*6/11=24

govind

Aug 9th, 2005

Ans=42 because 1m and 2w do it in 44 then 1m and 1w and 1b can do it in 3*44=3*? d=(3*44)/3 d=44 days

1man=1/44 2women=1/44...........so 1 women=1/88 3boys=1/44...............so 1 boy=1/(44*3)........1/132 we need 1man+1women+1boy 1/44+1/88+1/132 take lcm of 44,88,132...6+3+2/(264)....11/264..........1/24..

so answer is 24 days

Prodit Kumar

Nov 15th, 2007

The answer is 22 days, How lets solve it.

1 man can do in 44 days 2 women can do in 44 days 3 boys can do in 44 days

then 1man+1women+1boy can do in =1/(1/44+1/88+1/132) =132/6 =22 days

1 woman = 1/2 or .5 man 1 boy = 1/3 or .3333 man 1 man + 1 woman + 1 boy = 1+ .5 + .3333 = 1.8333 man if 1 man can do in 44 days, 1.8333 man can do in 44/1.8344 = 24 days

24 days exactly. In 1 day one man can do 1/44 of entire work, similarly one woman and one child can do individually 1/88 and 1/132. so together they do 11/264 of entire work in a day. so they will complete entire work i.e 1 whole of work in 264/11 days. i.e 24 by unitary method.

VINOTH

Dec 14th, 2011

The ans is 88 bcoz

6 workers can finish work in 44 days then three workers can finish the same work in 88 days

abirami

Sep 21st, 2014

At first convert man & women into boys..
1 men=3 boys, 2 women=3 boys,so 3/2 boys,3 boys=3 boys
work all together =3/2+1+3=3/2+4=11/2(in boys)
take boys alone;according to chain rule,no of workers and days are inversely proportional..
3 boys=44 days
11/2 boys=x days
x=3*44*2/11=24 DAYS
ANS:24 days

pranav

Sep 26th, 2014

U guys r forgetting one imp thing... That is .. OR.
One man OR 2Women OR 3 boys...Â
It can one man n 2 women=44days
Or 2 women n 3boys = 44days... Or individually ... 24 is not the correct answer.

1M=2W=3B COMPLETES THE WORK IN 44 DAYS
SO 1M+1W+1B COMPLETES IN ?? DAYS CONVERTING ALL INTO WOMAN
2W+1W+2/3W = [6+3+2]/3 = 11/3 W 2W TAKES 44 DAYS SO 11/3W WILL TAKE 44 * 2 * 3 / 11 = 24 DAYS

Explanation:
1 man = 2 women = 3 boys
1 woman = 1/2 man and 1 boy = 1/3 man
So, [1+1/2+1/3]men=[11/6men]
Now, 1 man can do the piece of work in 44 days
11/6men can do it in [44Ã—6/11] = 24 days

AJAY SAH

Nov 13th, 2015

1 man can complete 1 work in 44 days, so 1 man can complete 1/44 works in 1 day.
2 women can complete 1 work in 44 days, so 1 women can complete 1/44*2 works in 1 day.
3 boy can complete 1 work in 44 days, so 1 boy can complete 1/44*3 works in 1 day.
According to the question,
1 men+1 women+1 boy complete (1/44+1/88+1/132) works in 1 day.
=> 1/44(1+1/2+1/3)=11/(6*44)=1/24 works in 1 day.
or, 1 work can complete 24 days.
so, 1 men,1 women and 1 boy together can finish same work in 24 days.
ans=24 days.

Aditya Sharma

Dec 1st, 2016

Question is "One man or two woman or three boys "
it means 1 man / 2 woman / 3 boys can do a work in 44 days so they(1 man + 1 woman + 1 boy) together can do there work in less than 44 days and the correct answer is 24

Pooja

Dec 30th, 2016

24

Abhishek

Jan 7th, 2017

Let the work to make 44 block in 44 day.
Man can make 1 block each day.
Woman can make 0.5 block each day individually.
Boy make 0.33 block part each day .
1+0.5+0.33=1.83
44/1.83=24

Dziri

Oct 1st, 2017

m = 1
w = 1/2
b = 1/3 1 + 1/2 + 1/3 = 44
6/6 + 3/6 + 2/6 = 11/6 11/6 = 44
444/6 = ? 444/6 = 222/3 = 74 The right answer 74 days

Jay

Nov 2nd, 2017

Person Work Days
1 man 1 44
1 Woman 1 88
1 boy 1 132
3 person 3 works 132+88+44 = 264 days
3 person 1 work 264/3 = 88 days

Vishal

Dec 8th, 2017

24 days

Saara Vas

Jan 24th, 2018

24 days

Abdul

May 16th, 2018

Buddy its One man (Or).. not one man (and)... so answer must be less than 44

## One man or two women or three boys can do a work in 44 days then one man, one women and one boy together can finish the same work in ---- days

This question is related to Accenture Interview## Related Answered Questions

## Related Open Questions