# Two lemons cost 10 cents. Then one and a half dozen cost

90 cents

This question is related to Sonata Interview

Showing Answers 1 - 4 of 4 Answers

#### AJAY

• Nov 23rd, 2006

hi frds,

Ans :

2L=1O => 1L=5

THEN,1 1/2 DOZEN=18L

SO,18L=18*5=90CENTS

Was this answer useful?  Yes

#### shambhu jha

• Oct 14th, 2018

2 lemons = 10 cents
1 lemons = 10/2 = 5 cents
we know that 1 dozen = 12 so one and half dozen = 12+6=18
1 lemon = 5
18 lemons = 5*18=90 cents

Was this answer useful?  Yes

#### Ramakrishna

• Sep 10th, 2019

One and a half dozen, its not one and half dozen.
One lemon cost is 5cent
And 1/2 dozen, 6*5 = 30 and one lemon 5
30+5= 35cents

Was this answer useful?  Yes

#### jyotsnamayee biswal

• Mar 16th, 2020

two lemons cost=10 cents then one lemon cost will be 10/2=5
one and a half dozen is nothing but(1+6) because one dozen is 12 then half will be 6
then 7 lemon cost will be=7*5=35

Was this answer useful?  Yes

### Give your answer:

If you think the above answer is not correct, Please select a reason and add your answer below.  