One man took Rs.600 to complete the work and one woman took Rs (…) to complete the work. If the daily wages of the man is Rs. 60 and for woman is Rs. 15.Find how much wages will be required when both works together?

hi friends Given that the man takes 10 days to complete the work 10days----------------600Rs/- 1day------------------60Rs/- The women takes how much with 15Rs/- per day.By the observation we can say that the man is four times efficient than the woman. womentakes 40days to complete the same work man's one day work is --1/10 women's one day work is --1/40 both together cam complete the work in (1/10)+(1/40)=1/8 together they can complete the work in 8 days 8days mans wage is 8*60=480 8days womens wage is 8*15=120 total wage is 600Rs/-

hi friends Given that the man takes 10 days to complete the work 10days----------------600Rs/- 1day------------------60Rs/- The women takes how much with 15Rs/- per day.By the observation we can say that the man is four times efficient than the woman. womentakes 40days to complete the same work man's one day work is --1/10 women's one day work is --1/40 both together cam complete the work in (1/10)+(1/40)=1/8 together they can complete the work in 8 days 8days mans wage is 8*60=480 8days womens wage is 8*15=120 total wage is 600Rs/-

AG KANNAN

Aug 15th, 2006

man's wage is 60 per day

woman's wage is 15 per day

both of them working together in 8 days to complete the work

so that the total wage is 600 rs to complete the work.

so totaly 600 rs required

M.S.Abysagul

Jun 21st, 2007

for one day lady gets = 15 rs for one day men gets = 60rs both gets= 60*15 =900 as they are two person =900/2 =450 so 450 is the answer

## One man took Rs.600 to complete the work and one woman took Rs (…) to complete the work. If the daily wages of the man is Rs. 60 and for woman is Rs. 15.Find how much wages will be required when both works together?

## Editorial / Best Answer

madhavi_2784Profile Answers by madhavi_2784 Questions by madhavi_2784

hi friends Given that the man takes 10 days to complete the work 10days----------------600Rs/- 1day------------------60Rs/- The women takes how much with 15Rs/- per day.By the observation we can say that the man is four times efficient than the woman. womentakes 40days to complete the same work man's one day work is --1/10 women's one day work is --1/40 both together cam complete the work in (1/10)+(1/40)=1/8 together they can complete the work in 8 days 8days mans wage is 8*60=480 8days womens wage is 8*15=120 total wage is 600Rs/-

## Related Answered Questions

## Related Open Questions