Page 1 of 7 123 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 127

Forum: Interviews

Help others learn from your experience, share your success stores and interview experiences here. Tell also about the etiquettes that should be observe before and after an interview.

    • Answers: 5
    • Views: 3,348
    03-05-2016 Go to last post
    • Answers: 5
    • Views: 3,643
    12-04-2015 Go to last post
  1. Question anyone attended infosys interview on 17th sept 2011

    Started by techiqa, 09-20-2011
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 8 9
    • Answers: 170
    • Views: 33,750
    09-13-2015 Go to last post
  2. Interview tips for informatica?

    Started by authma, 06-06-2015
    • Answers: 0
    • Views: 1,171
    06-06-2015 Go to last post
  3. strength & weakness

    Started by Meejanur, 12-06-2008
    • Answers: 3
    • Views: 2,882
    06-06-2015 Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 3,389
    06-06-2015 Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 1,669
    06-06-2015 Go to last post
  4. How to answer this question

    Started by sripri, 08-08-2006
    • Answers: 9
    • Views: 4,079
    06-06-2015 Go to last post
    • Answers: 8
    • Views: 2,032
    06-06-2015 Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 1,589
    06-06-2015 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 6,568
    06-06-2015 Go to last post
    • Answers: 5
    • Views: 7,793
    06-06-2015 Go to last post
  5. Is it good time to change the Job?

    Started by hegde.86, 10-24-2011
    • Answers: 1
    • Views: 1,379
    06-06-2015 Go to last post
  6. For Apptitude

    Started by Goldberg, 03-18-2010
    • Answers: 4
    • Views: 2,530
    06-06-2015 Go to last post
    • Answers: 10
    • Views: 10,182
    06-06-2015 Go to last post
  7. Job Interview Doís & Doníts

    Started by admin, 06-10-2006
    • Answers: 13
    • Views: 6,563
    06-06-2015 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 1,163
    06-06-2015 Go to last post
  8. Idea to answer an interview question

    Started by scott, 07-20-2006
    • Answers: 8
    • Views: 3,660
    02-06-2015 Go to last post

Page 1 of 7 123 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact