Page 1 of 2 12 LastLast
Threads 1 to 20 of 34

Forum: Resume Help

Want to prepare a crisp resume that will land you in your dream career, Post all your Resume related queries and get expert answers.

  1. What to keep in resume?

    Started by clickatchandu, 03-03-2008
    • Answers: 5
    • Views: 3,900
    12-28-2015 Go to last post
  2. sample resume

    Started by anshulsahdev, 05-14-2006
    4 Pages
    1 2 3 4
    • Answers: 69
    • Views: 53,447
    01-28-2015 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,917
    11-19-2013 Go to last post
  3. tweaking my resume

    Started by Michael Anthony Boyter, 11-12-2013
    • Answers: 0
    • Views: 2,035
    11-12-2013 Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 4,375
    12-12-2011 Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 30,933
    12-06-2011 Go to last post
  4. How to prepare best resume

    Started by venu54954, 10-02-2007
    • Answers: 4
    • Views: 5,765
    09-30-2011 Go to last post
    • Answers: 9
    • Views: 5,129
    05-12-2011 Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 12,965
    07-09-2010 Go to last post
  5. Points to keep in mind

    Started by ojit2004, 05-09-2008
    • Answers: 3
    • Views: 2,873
    05-26-2009 Go to last post
  6. Help me make my resume

    Started by Geek_Guest, 04-24-2007
    • Answers: 2
    • Views: 5,382
    11-17-2008 Go to last post
  7. Resume for 2 years exp

    Started by G. Bhanu Prakash, 01-18-2008
    • Answers: 4
    • Views: 17,075
    09-03-2008 Go to last post
  8. Resume preparation Hints

    Started by Geek_Guest, 10-12-2007
    • Answers: 2
    • Views: 3,226
    08-30-2008 Go to last post
  9. Information about cdac exam

    Started by shrutika dahare, 03-20-2008
    • Answers: 1
    • Views: 10,700
    08-18-2008 Go to last post
  10. Question Will I ever get a job

    Started by realproxy, 07-12-2008
    • Answers: 1
    • Views: 2,877
    08-18-2008 Go to last post
  11. Professional Resume Writing

    Started by Maximus082, 07-13-2008
    • Answers: 1
    • Views: 2,384
    07-15-2008 Go to last post
  12. Not getting any opportunities

    Started by Mahesh Babu, 05-01-2008
    • Answers: 1
    • Views: 1,998
    06-23-2008 Go to last post
  13. prepare intership resume...

    Started by amrata, 01-23-2008
    • Answers: 1
    • Views: 3,062
    01-23-2008 Go to last post
  14. need help

    Started by ravali123, 10-23-2007
    • Answers: 2
    • Views: 2,004
    11-07-2007 Go to last post
  15. Covering Letter

    Started by sutnarcha, 03-25-2007
    • Answers: 3
    • Views: 5,716
    10-25-2007 Go to last post

Page 1 of 2 12 LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact