Page 1 of 17 12311 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 330

Forum: Operating Systems

If you are looking for help and support for the Operating Systems like MS Windows(Windows XP, ME, 2000, 98, 95), Unix/Linux(Redhat, Debian, FreeBSD), Macintosh, or others.

  1. Smile Windows How to enable/disable USB ports

    Started by Manojks, 02-15-2007
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 54
    • Views: 753,649
    03-05-2016 Go to last post
  2. Unix/Linux How to achieve this

    Started by joel, 08-25-2006
    • Answers: 3
    • Views: 5,299
    09-17-2012 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 5,355
    07-12-2012 Go to last post
  3. Smile Unix/Linux getty process

    Started by Robert, 07-31-2006
    • Answers: 2
    • Views: 16,333
    07-10-2012 Go to last post
  4. What is this Utility or Command?

    Started by StephenRaj, 08-06-2006
    • Answers: 2
    • Views: 5,219
    07-10-2012 Go to last post
  5. Conversion Tool

    Started by Bessie, 08-06-2006
    • Answers: 2
    • Views: 5,263
    07-10-2012 Go to last post
  6. Windows doubt

    Started by devanjaneyulu, 06-04-2008
    • Answers: 2
    • Views: 5,138
    07-04-2012 Go to last post
  7. Question Unix/Linux DIFFERENCE BETWEEN UNIX & LINUX

    Started by diya88, 01-05-2008
    • Answers: 4
    • Views: 4,091
    05-31-2012 Go to last post
  8. About XCOPY

    Started by blenda, 08-17-2006
    • Answers: 2
    • Views: 2,412
    05-28-2012 Go to last post
  9. Unix/Linux What is the command

    Started by StephenRaj, 08-17-2006
    • Answers: 2
    • Views: 2,264
    05-28-2012 Go to last post
  10. Unix/Linux Data Retrieval in UNIX

    Started by blenda, 06-24-2006
    • Answers: 2
    • Views: 2,525
    05-28-2012 Go to last post
  11. Unix/Linux Explain the difference

    Started by Remasri, 08-14-2006
    • Answers: 3
    • Views: 2,610
    05-14-2012 Go to last post
  12. Unix/Linux Usage of this command

    Started by Bessie, 08-14-2006
    • Answers: 2
    • Views: 2,235
    04-25-2012 Go to last post
  13. Unix/Linux Unix ftp

    Started by timmy, 07-12-2006
    • Answers: 2
    • Views: 2,633
    04-25-2012 Go to last post
  14. Unix/Linux Interview questions for desktop support engineer

    Started by Cambio, 06-25-2008
    • Answers: 14
    • Views: 124,792
    02-06-2012 Go to last post
  15. Smile portable

    Started by sarathi trichy, 11-02-2007
    • Answers: 5
    • Views: 2,894
    11-18-2011 Go to last post
  16. Windows XP start up without user name or password!

    Started by Lokesh M, 12-15-2006
    • Answers: 14
    • Views: 27,414
    10-28-2010 Go to last post
  17. Windows Active Directory

    Started by Hemanth Kumar G, 02-01-2008
    • Answers: 6
    • Views: 2,631
    09-06-2010 Go to last post
  18. Unix/Linux Linux Vs zLinux

    Started by psuresh1982, 07-16-2007
    • Answers: 2
    • Views: 20,213
    06-29-2010 Go to last post
  19. Windows OS Questions

    Started by JobHelper, 12-04-2006
    • Answers: 10
    • Views: 8,434
    06-26-2010 Go to last post

Page 1 of 17 12311 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact