Page 1 of 2 12 LastLast
Threads 1 to 20 of 22

Forum: Mathematical Puzzles

  1. Find the number....

    Started by psuresh1982, 10-22-2007
    • Answers: 10
    • Views: 12,530
    02-16-2017 Go to last post
  2. Thumbs up Get 37 by using five five's

    Started by rajkumarr, 02-14-2008
    • Answers: 11
    • Views: 10,206
    10-01-2011 Go to last post
  3. Climbing 10 Steps

    Started by jamesravid, 07-23-2007
    • Answers: 8
    • Views: 8,477
    02-16-2009 Go to last post
    • Answers: 8
    • Views: 3,519
    09-18-2008 Go to last post
  4. Shortucut to calculate 50 !

    Started by rajkumarr, 07-19-2008
    • Answers: 2
    • Views: 8,521
    08-27-2008 Go to last post
  5. Question Count the Digits

    Started by sowji_mca, 07-05-2008
    • Answers: 3
    • Views: 4,740
    07-20-2008 Go to last post
  6. Permutations and Combinations

    Started by 3roses, 11-01-2007
    • Answers: 2
    • Views: 5,798
    06-18-2008 Go to last post
  7. Fill up the blanks

    Started by jamesravid, 06-08-2007
    • Answers: 5
    • Views: 4,370
    04-18-2008 Go to last post
    • Answers: 5
    • Views: 11,216
    11-15-2007 Go to last post
  8. The Impossible Series.....

    Started by psuresh1982, 10-23-2007
    • Answers: 1
    • Views: 2,386
    11-15-2007 Go to last post
  9. Look at this logic...

    Started by psuresh1982, 10-22-2007
    • Answers: 1
    • Views: 2,323
    10-23-2007 Go to last post
  10. Hard Mathematical puzzle[3]

    Started by psuresh1982, 10-19-2007
    • Answers: 4
    • Views: 2,444
    10-22-2007 Go to last post
  11. puzzle

    Started by govindaraj123, 08-09-2007
    • Answers: 4
    • Views: 2,910
    09-17-2007 Go to last post
  12. About cpp connectivity

    Started by govindaraj123, 08-02-2007
    • Answers: 5
    • Views: 2,513
    08-06-2007 Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 3,515
    08-02-2007 Go to last post
  13. Two Theoreticians.....

    Started by psuresh1982, 07-13-2007
    • Answers: 1
    • Views: 2,151
    07-25-2007 Go to last post
  14. Two packs of cards....

    Started by psuresh1982, 07-13-2007
    • Answers: 1
    • Views: 2,298
    07-25-2007 Go to last post
  15. Flying Cards Problem.....

    Started by psuresh1982, 07-13-2007
    • Answers: 1
    • Views: 2,200
    07-25-2007 Go to last post
  16. Permutations

    Started by jamesravid, 07-23-2007
    • Answers: 3
    • Views: 2,104
    07-23-2007 Go to last post
  17. solve the equation....

    Started by psuresh1982, 07-13-2007
    • Answers: 6
    • Views: 2,803
    07-17-2007 Go to last post

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact