Page 1 of 27 12311 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 538

Operating Systems

Below you will find a list of questions in the Operating Systems forums at the Geeks Talk. If you are looking for help and support for the Operating Systems like MS Windows(Windows XP, ME, 2000, 98, 95), Unix/Linux(Redhat, Debian, FreeBSD), Macintosh, or others.

  1. Smile Windows Downgrading Version of Windows-8

    Started by sindhu_gt, 07-22-2014
    • Answers: 1
    • Views: 961
    03-05-2016 Go to last post
  2. Android

    Started by Manyamanas, 12-27-2010
    • Answers: 5
    • Views: 1,257
    03-05-2016 Go to last post
  3. Smile Windows How to enable/disable USB ports

    Started by Manojks, 02-15-2007
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 54
    • Views: 728,961
    03-05-2016 Go to last post
  4. Windows win 7 vs 10

    Started by shanu88, 08-29-2015
    • Answers: 1
    • Views: 735
    03-05-2016 Go to last post
  5. Thumbs up Windows What is Macro?

    Started by chinmay.sahoo, 08-28-2015
    • Answers: 0
    • Views: 385
    08-28-2015 Go to last post
  6. Unix/Linux 'vi' - 'touch' Commands Difference

    Started by rijus, 05-22-2009
    • Answers: 7
    • Views: 7,423
    08-23-2014 Go to last post
  7. Unhappy Please help me enter setup!

    Started by hishy, 02-02-2014
    • Answers: 0
    • Views: 965
    02-02-2014 Go to last post
  8. Tools to Log Operating System Bugs

    Started by yadleen, 01-04-2013
    • Answers: 2
    • Views: 1,088
    04-19-2013 Go to last post
  9. Open system & Closed system?

    Started by Chester N, 10-19-2012
    • Answers: 1
    • Views: 954
    04-08-2013 Go to last post
  10. Operating System Releases

    Started by Lokesh M, 01-05-2013
    • Answers: 1
    • Views: 774
    04-08-2013 Go to last post
  11. Operating System Releases

    Started by yadleen, 01-05-2013
    • Answers: 4
    • Views: 925
    04-05-2013 Go to last post
  12. Windows Windows 2000 Server

    Started by nehrumosuru, 01-07-2013
    • Answers: 0
    • Views: 689
    01-07-2013 Go to last post
  13. Smile Nokia Mobile Developer Conference

    Started by rijus, 11-13-2009
    • Answers: 2
    • Views: 1,551
    10-29-2012 Go to last post
  14. Unix/Linux How to achieve this

    Started by joel, 08-25-2006
    • Answers: 3
    • Views: 1,571
    09-17-2012 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,145
    07-12-2012 Go to last post
  15. Smile Unix/Linux getty process

    Started by Robert, 07-31-2006
    • Answers: 2
    • Views: 10,977
    07-10-2012 Go to last post
  16. What is this Utility or Command?

    Started by StephenRaj, 08-06-2006
    • Answers: 2
    • Views: 1,338
    07-10-2012 Go to last post
  17. Conversion Tool

    Started by Bessie, 08-06-2006
    • Answers: 2
    • Views: 1,468
    07-10-2012 Go to last post
  18. Windows doubt

    Started by devanjaneyulu, 06-04-2008
    • Answers: 2
    • Views: 1,161
    07-04-2012 Go to last post
  19. Exclamation Baud rate Problem

    Started by salkardeep, 08-13-2008
    • Answers: 2
    • Views: 1,451
    07-04-2012 Go to last post

Page 1 of 27 12311 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact