Page 1 of 2 12 LastLast
Threads 1 to 20 of 39

Forum: Mathematical Puzzles

  1. Find the number....

    Started by psuresh1982, 10-22-2007
    • Answers: 10
    • Views: 5,608
    02-16-2017 Go to last post
  2. Smile mathematical problem......

    Started by rijus, 05-21-2009
    • Answers: 9
    • Views: 2,710
    06-29-2012 Go to last post
  3. Thumbs up Get 37 by using five five's

    Started by rajkumarr, 02-14-2008
    • Answers: 11
    • Views: 7,094
    10-01-2011 Go to last post
  4. How to get 120 using 5 Zeros

    Started by amitpatel66, 11-13-2008
    • Answers: 5
    • Views: 26,677
    10-01-2011 Go to last post
  5. Cool Do U know how to MULTIPLY?

    Started by yosippavar, 12-03-2009
    • Answers: 7
    • Views: 2,267
    04-28-2011 Go to last post
  6. Smile chocolate bar

    Started by rijus, 05-17-2009
    • Answers: 3
    • Views: 2,148
    04-28-2011 Go to last post
  7. Factorial Computation

    Started by soninitin, 01-01-2011
    • Answers: 0
    • Views: 1,204
    01-01-2011 Go to last post
  8. Smile Pole in a Lake

    Started by rijus, 05-23-2009
    • Answers: 6
    • Views: 3,633
    12-12-2009 Go to last post
  9. Smile Interesting Puzzle......

    Started by rijus, 06-14-2009
    • Answers: 3
    • Views: 5,189
    12-03-2009 Go to last post
  10. Smile Eazy Puzzle

    Started by rijus, 08-19-2009
    • Answers: 2
    • Views: 2,782
    08-29-2009 Go to last post
  11. Smile Easy Puzzle.....

    Started by rijus, 06-22-2009
    • Answers: 4
    • Views: 4,017
    07-29-2009 Go to last post
  12. Water Tank Puzzle......

    Started by rijus, 06-29-2009
    • Answers: 2
    • Views: 4,889
    07-02-2009 Go to last post
  13. Smile Smallest Integer

    Started by rijus, 06-23-2009
    • Answers: 2
    • Views: 1,775
    06-25-2009 Go to last post
  14. Smile Escalator....

    Started by rijus, 05-18-2009
    • Answers: 2
    • Views: 3,002
    06-14-2009 Go to last post
  15. Smile very very simple puzzle

    Started by rijus, 06-13-2009
    • Answers: 2
    • Views: 3,135
    06-14-2009 Go to last post
  16. Simple arithmetics.......

    Started by rijus, 06-12-2009
    • Answers: 1
    • Views: 1,401
    06-12-2009 Go to last post
  17. Smile Cable and Pillars Problem

    Started by rijus, 05-25-2009
    • Answers: 3
    • Views: 5,575
    05-29-2009 Go to last post
  18. fractions

    Started by rijus, 05-19-2009
    • Answers: 2
    • Views: 1,784
    05-22-2009 Go to last post
  19. method it's very tuf

    Started by rizwan121, 03-28-2009
    • Answers: 1
    • Views: 1,827
    03-30-2009 Go to last post
  20. Climbing 10 Steps

    Started by jamesravid, 07-23-2007
    • Answers: 8
    • Views: 5,099
    02-16-2009 Go to last post

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact