Search:

Type: Forum Threads; User: smart_coder; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Simple One

    Started by smart_coder, 01-29-2007 10:07 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,117
    Last Post: 02-20-2010 03:34 AM
    by aman15490  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  2. Thiefs

    Started by smart_coder, 01-26-2007 05:18 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 7,640
    Last Post: 10-03-2008 05:23 PM
    by alagusugi  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  3. Advertisement

    Started by smart_coder, 05-28-2007 03:00 AM
    • Answers: 6
    • Views: 3,720
    Last Post: 10-03-2008 01:26 AM
    by vasudeo007  Go to last post
  4. Average Salary

    Started by smart_coder, 03-27-2007 08:38 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,051
    Last Post: 11-03-2007 10:29 AM
    by jayavarakumar  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  5. Sand watch

    Started by smart_coder, 04-16-2007 01:10 AM
    • Answers: 9
    • Views: 3,086
    Last Post: 07-12-2007 08:40 AM
    by debasisdas  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  6. Board

    Started by smart_coder, 04-10-2007 06:59 AM
    • Answers: 7
    • Views: 2,243
    Last Post: 07-12-2007 08:37 AM
    by debasisdas  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  7. A Simple Request

    Started by smart_coder, 05-14-2007 02:09 AM
    • Answers: 5
    • Views: 2,164
    Last Post: 05-16-2007 12:51 AM
    by smart_coder  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  8. Where is father?

    Started by smart_coder, 05-07-2007 03:01 AM
    • Answers: 9
    • Views: 2,160
    Last Post: 05-08-2007 11:24 AM
    by K.K.Rajiv  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  9. Tennis

    Started by smart_coder, 04-02-2007 07:24 AM
    • Answers: 10
    • Views: 2,024
    Last Post: 05-07-2007 04:57 AM
    by varmakub  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  10. Intresting

    Started by smart_coder, 03-27-2007 10:00 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,698
    Last Post: 04-20-2007 01:01 AM
    by smart_coder  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  11. Easy Multiplication

    Started by smart_coder, 04-09-2007 12:54 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,771
    Last Post: 04-19-2007 04:21 PM
    by mirage  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  12. Crossing Roads

    Started by smart_coder, 04-09-2007 07:14 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,617
    Last Post: 04-11-2007 03:54 AM
    by smart_coder  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  13. Weighing

    Started by smart_coder, 03-23-2007 12:38 AM
    • Answers: 16
    • Views: 2,479
    Last Post: 04-04-2007 08:34 AM
    by sricreeper  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  14. NUmbers

    Started by smart_coder, 03-28-2007 06:14 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,565
    Last Post: 03-30-2007 01:45 AM
    by jamesravid  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  15. Surprise Gift

    Started by smart_coder, 03-26-2007 03:01 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,041
    Last Post: 03-27-2007 05:41 AM
    by psuresh1982  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  16. Doubt : Escalator problem

    Started by smart_coder, 03-21-2007 02:01 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,577
    Last Post: 03-21-2007 02:38 AM
    by psuresh1982  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  17. Number Problem

    Started by smart_coder, 03-12-2007 05:30 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,740
    Last Post: 03-16-2007 04:20 AM
    by smart_coder  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  18. Towns and Roads

    Started by smart_coder, 03-12-2007 05:35 AM
    • Answers: 11
    • Views: 1,910
    Last Post: 03-15-2007 12:17 AM
    by jamesravid  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  19. hens

    Started by smart_coder, 03-12-2007 04:25 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,421
    Last Post: 03-12-2007 04:37 AM
    by Manojks  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  20. Tell Why?

    Started by smart_coder, 03-12-2007 04:12 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,456
    Last Post: 03-12-2007 04:18 AM
    by psuresh1982  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  21. Geniuses

    Started by smart_coder, 01-26-2007 05:05 AM
    • Answers: 14
    • Views: 2,425
    Last Post: 02-05-2007 06:24 AM
    by jamesravid  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  22. Weighing

    Started by smart_coder, 02-01-2007 03:01 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,668
    Last Post: 02-01-2007 07:04 AM
    by smart_coder  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  23. Earth

    Started by smart_coder, 01-30-2007 10:30 AM
    • Answers: 8
    • Views: 2,123
    Last Post: 02-01-2007 03:42 AM
    by kalayama  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  24. Fly : revisited

    Started by smart_coder, 01-30-2007 06:58 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,786
    Last Post: 01-30-2007 08:58 AM
    by kalayama  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  25. Fly

    Started by smart_coder, 01-30-2007 03:09 AM
    • Answers: 9
    • Views: 2,167
    Last Post: 01-30-2007 06:55 AM
    by vmshenoy  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

Results 1 to 25 of 39
Page 1 of 2 1 2
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact