Search:

Type: Forum Threads; User: bvani; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Sticky Thread Sticky: Difference between a web based, Client Server and a Desktop application?

    Started by bvani, 08-04-2006 10:59 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 96,378
    Last Post: 02-25-2015 03:27 PM
    by FARAHAZMU  Go to last post

    Forum:
    Web Testing

  2. Advantages/Disadvantages of manual software testing?

    Started by bvani, 12-15-2006 06:26 AM
    • Answers: 18
    • Views: 31,611
    Last Post: 03-22-2011 03:34 AM
    by johnpitter  Go to last post
  3. Istqb

    Started by bvani, 06-02-2006 04:50 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 39
    • Views: 31,797
    Last Post: 10-06-2010 09:37 AM
    by srinii_vasu  Go to last post
  4. Dash Board Navigation

    Started by bvani, 06-27-2006 01:54 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,173
    Last Post: 07-14-2010 08:05 AM
    by abdul.recruitment  Go to last post
  5. Portal Testing

    Started by bvani, 07-25-2006 12:33 AM
    • Answers: 6
    • Views: 19,596
    Last Post: 10-21-2009 02:32 AM
    by anuska  Go to last post

    Forum:
    Web Testing

  6. WinRunner Architecture

    Started by bvani, 07-29-2006 05:29 AM
    • Answers: 3
    • Views: 5,368
    Last Post: 04-13-2009 08:44 AM
    by Srikanthqe  Go to last post

    Forum:
    WinRunner

  7. PERL accessing elemnts in a array

    Started by bvani, 03-21-2007 12:02 PM
    • Answers: 7
    • Views: 2,882
    Last Post: 02-06-2009 07:04 AM
    by vinoth.g  Go to last post
  8. Parameterization

    Started by bvani, 09-22-2006 05:16 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,137
    Last Post: 12-19-2008 06:55 PM
    by nkamuni_mca  Go to last post
  9. Software Configuration Management

    Started by bvani, 06-27-2006 02:00 PM
    • Answers: 4
    • Views: 2,393
    Last Post: 11-12-2008 07:31 AM
    by sunithachenna  Go to last post
  10. MySQL difference between Union All and full outer join

    Started by bvani, 03-28-2007 07:06 AM
    • Answers: 5
    • Views: 39,491
    Last Post: 10-23-2008 04:29 PM
    by madhavi Krishnarajpet  Go to last post

    Forum:
    Databases

  11. software testing

    Started by bvani, 05-23-2006 07:07 AM
    • Answers: 8
    • Views: 7,950
    Last Post: 08-26-2008 07:12 PM
    by Sushma Mosali  Go to last post

    Forum:
    CSTE

  12. PHP Learn PHP

    Started by bvani, 03-22-2007 11:11 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,187
    Last Post: 03-06-2008 05:05 AM
    by tarun.prakash  Go to last post
  13. Smart Identification

    Started by bvani, 11-13-2006 07:12 AM
    • Answers: 6
    • Views: 3,894
    Last Post: 03-03-2008 07:32 AM
    by sreenivasa.nandam  Go to last post
  14. MySQL difference between delete and truncate

    Started by bvani, 03-23-2007 04:34 AM
    • Answers: 18
    • Views: 20,741
    Last Post: 12-13-2007 06:03 AM
    by parii  Go to last post

    Forum:
    Databases

  15. what is soak testing?

    Started by bvani, 09-25-2006 09:11 AM
    • Answers: 4
    • Views: 5,441
    Last Post: 10-22-2007 08:10 AM
    by sridharrganesan  Go to last post

    Forum:
    Web Testing

  16. Test Coverage Matrix

    Started by bvani, 06-27-2006 03:04 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 50,511
    Last Post: 10-16-2007 05:59 AM
    by sridharrganesan  Go to last post
  17. differences between QTP & RFT

    Started by bvani, 08-31-2007 01:44 AM
    • Answers: 1
    • Views: 5,417
    Last Post: 09-05-2007 06:47 PM
    by shelim  Go to last post

    Forum:
    QTP

  18. Sahi testing tool

    Started by bvani, 08-20-2007 02:22 AM
    • Answers: 1
    • Views: 5,427
    Last Post: 08-24-2007 06:07 AM
    by santosy  Go to last post

    Forum:
    WinRunner

  19. free testing tools

    Started by bvani, 08-06-2007 12:54 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,283
    Last Post: 08-11-2007 12:47 AM
    by jainbrijesh  Go to last post
  20. diff domain & system testing

    Started by bvani, 06-22-2007 08:17 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,479
    Last Post: 07-30-2007 08:13 AM
    by jainbrijesh  Go to last post
  21. Whats Cliental Testing

    Started by bvani, 03-26-2007 11:28 AM
    • Answers: 10
    • Views: 2,448
    Last Post: 06-21-2007 10:52 PM
    by ksphks  Go to last post
  22. Web Servers Cookies

    Started by bvani, 07-29-2006 05:23 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,507
    Last Post: 04-04-2007 03:32 AM
    by Haitalk  Go to last post
  23. Unix/Linux software installed

    Started by bvani, 03-19-2007 12:56 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,341
    Last Post: 04-03-2007 10:19 PM
    by Haitalk  Go to last post
  24. Windows difference between wall, talk and write cmds

    Started by bvani, 03-23-2007 04:36 AM
    • Answers: 1
    • Views: 5,880
    Last Post: 04-03-2007 10:11 PM
    by Haitalk  Go to last post
  25. Call WinRunner functions from QTP

    Started by bvani, 11-13-2006 07:18 AM
    • Answers: 4
    • Views: 4,422
    Last Post: 03-27-2007 10:02 AM
    by dnarsingarao  Go to last post

    Forum:
    WinRunner

Results 1 to 25 of 35
Page 1 of 2 1 2
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact