Search:

Type: Forum Threads; User: K.K.Rajiv; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. QC and TD

    Started by K.K.Rajiv, 06-13-2007 02:05 PM
    • Answers: 17
    • Views: 20,634
    Last Post: 06-17-2010 10:17 AM
    by vaghashiya  Go to last post
  2. Thread testing

    Started by K.K.Rajiv, 12-11-2007 08:41 AM
    • Answers: 3
    • Views: 11,029
    Last Post: 11-03-2008 09:44 AM
    by swaroopbj  Go to last post
  3. English Words which are Unique

    Started by K.K.Rajiv, 10-08-2007 08:23 AM
    • Answers: 12
    • Views: 9,966
    Last Post: 12-15-2007 01:31 AM
    by parii  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  4. Difference - Incremental and Integration Testing

    Started by K.K.Rajiv, 12-11-2007 08:39 AM
    • Answers: 2
    • Views: 16,806
    Last Post: 12-11-2007 10:30 AM
    by sridharrganesan  Go to last post
  5. Software Testing 1 year exp

    Started by K.K.Rajiv, 04-29-2007 08:28 AM
    • Answers: 5
    • Views: 4,380
    Last Post: 10-27-2007 07:08 AM
    by kaliswaranbsc  Go to last post
  6. Age of Shahrukh

    Started by K.K.Rajiv, 05-11-2007 11:12 AM
    • Answers: 15
    • Views: 3,866
    Last Post: 07-12-2007 08:26 AM
    by debasisdas  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  7. Quality and Testing

    Started by K.K.Rajiv, 05-30-2007 03:37 PM
    • Answers: 5
    • Views: 2,460
    Last Post: 06-08-2007 05:37 AM
    by aardvax  Go to last post
  8. SQL Query

    Started by K.K.Rajiv, 05-25-2007 02:00 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,129
    Last Post: 05-29-2007 10:41 PM
    by live2learn  Go to last post

    Forum:
    Databases

  9. Just for fun

    Started by K.K.Rajiv, 05-11-2007 10:46 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,709
    Last Post: 05-14-2007 08:05 AM
    by smart_coder  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  10. Vowel-less

    Started by K.K.Rajiv, 05-03-2007 06:36 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,791
    Last Post: 05-03-2007 06:55 AM
    by jainbrijesh  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

Results 1 to 10 of 10
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact