Search:

Type: Forum Threads; User: deepasree; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Generting script

    Started by deepasree, 07-16-2008 08:00 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,104
    Last Post: 01-13-2009 12:03 AM
    by md_vinodh  Go to last post

    Forum:
    QTP

  2. Word verification changes during run time?

    Started by deepasree, 07-14-2008 05:59 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,828
    Last Post: 07-30-2008 05:55 AM
    by ramu6309  Go to last post

    Forum:
    QTP

  3. GetTo Property

    Started by deepasree, 07-18-2008 07:48 AM
    • Answers: 3
    • Views: 3,678
    Last Post: 07-24-2008 08:24 AM
    by deepasree  Go to last post

    Forum:
    QTP

  4. where to upload the prepared script????

    Started by deepasree, 07-21-2008 02:25 AM
    • Answers: 17
    • Views: 3,263
    Last Post: 07-24-2008 01:04 AM
    by deepasree  Go to last post

    Forum:
    QTP

  5. Operations in keyword view????

    Started by deepasree, 07-18-2008 02:10 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,989
    Last Post: 07-18-2008 03:51 AM
    by deepasree  Go to last post

    Forum:
    QTP

  6. sample test case

    Started by deepasree, 05-20-2008 07:54 AM
    • Answers: 6
    • Views: 14,523
    Last Post: 07-18-2008 12:52 AM
    by deepasree  Go to last post

    Forum:
    Test Cases

  7. QTP 9.0 Enable editing

    Started by deepasree, 07-01-2008 03:02 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,840
    Last Post: 07-05-2008 03:24 AM
    by sutnarcha  Go to last post

    Forum:
    QTP

  8. Object Spy

    Started by deepasree, 07-02-2008 08:48 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,581
    Last Post: 07-05-2008 02:46 AM
    by sutnarcha  Go to last post

    Forum:
    QTP

  9. scenario: Testing internal Forum

    Started by deepasree, 05-22-2008 03:50 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,809
    Last Post: 06-07-2008 04:53 PM
    by Sridevichitthu  Go to last post

    Forum:
    Test Cases

  10. Web check list

    Started by deepasree, 05-14-2008 09:01 AM
    • Answers: 2
    • Views: 3,655
    Last Post: 05-15-2008 09:30 AM
    by nids23  Go to last post

    Forum:
    Web Testing

  11. Regarding QTP:

    Started by deepasree, 05-14-2008 03:15 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,351
    Last Post: 05-15-2008 09:04 AM
    by nids23  Go to last post

    Forum:
    QTP

  12. Preparing Scripts

    Started by deepasree, 05-05-2008 07:58 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,681
    Last Post: 05-05-2008 08:23 PM
    by Anshoo_Arora  Go to last post

    Forum:
    QTP

Results 1 to 12 of 43
Page 1 of 2 1 2
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact