Search:

Type: Forum Threads; User: Barbie; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Oracle Oracle forms 6i

    Started by Barbie, 09-24-2007 08:04 AM
    • Answers: 8
    • Views: 6,736
    Last Post: 07-23-2010 01:17 PM
    by Rohullah  Go to last post

    Forum:
    Databases

  2. Oracle Apps New line character in Oracle forms 6i

    Started by Barbie, 10-05-2007 07:44 AM
    • Answers: 2
    • Views: 8,821
    Last Post: 07-22-2009 11:18 PM
    by Maheshkurapati  Go to last post
  3. Oracle return clause in cursor

    Started by Barbie, 01-11-2007 05:45 AM
    • Answers: 5
    • Views: 8,930
    Last Post: 07-08-2009 06:54 AM
    by sandnaik  Go to last post

    Forum:
    Databases

  4. Unix/Linux shell script

    Started by Barbie, 02-21-2007 02:54 AM
    • Answers: 13
    • Views: 6,117
    Last Post: 10-11-2008 11:32 AM
    by praphulpandit  Go to last post
  5. proc

    Started by Barbie, 05-14-2007 10:10 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,444
    Last Post: 05-15-2007 06:10 AM
    by Barbie  Go to last post

    Forum:
    C and C++

  6. General flashback table

    Started by Barbie, 01-11-2007 06:47 AM
    • Answers: 12
    • Views: 2,322
    Last Post: 02-09-2007 05:23 AM
    by raghav_sy  Go to last post

    Forum:
    Databases

  7. Oracle cursor to array.

    Started by Barbie, 02-06-2007 02:45 AM
    • Answers: 1
    • Views: 3,472
    Last Post: 02-06-2007 08:57 AM
    by Barbie  Go to last post

    Forum:
    Databases

  8. again, why this problem occurs?

    Started by Barbie, 01-25-2007 12:04 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,388
    Last Post: 01-25-2007 12:38 PM
    by vmshenoy  Go to last post

    Forum:
    Geeks Lounge

  9. Why this happens?

    Started by Barbie, 01-03-2007 05:02 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,805
    Last Post: 01-22-2007 03:25 PM
    by royalmachinist  Go to last post

    Forum:
    Geeks Lounge

  10. forgive or punish

    Started by Barbie, 01-11-2007 09:02 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,648
    Last Post: 01-17-2007 01:06 AM
    by Barbie  Go to last post

    Forum:
    Geeks Lounge

  11. for your logical thinking

    Started by Barbie, 01-12-2007 04:43 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,203
    Last Post: 01-12-2007 05:09 AM
    by gvvskumaran  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  12. Its not me. its pascal -Newton.

    Started by Barbie, 01-12-2007 02:30 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,392
    Last Post: 01-12-2007 03:00 AM
    by vmshenoy  Go to last post

    Forum:
    Geeks Lounge

  13. for your lateral thinking

    Started by Barbie, 01-12-2007 02:25 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,823
    Last Post: 01-12-2007 02:59 AM
    by Barbie  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  14. Unix/Linux renaming file extensions..

    Started by Barbie, 12-18-2006 05:08 AM
    • Answers: 5
    • Views: 2,757
    Last Post: 12-19-2006 02:10 AM
    by Barbie  Go to last post
Results 1 to 14 of 14
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact