Search:

Type: Forum Threads; User: rajaputra; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. SQL Give me the queries for.....

    Started by rajaputra, 11-02-2007 12:33 PM
    • Answers: 10
    • Views: 3,751
    Last Post: 06-13-2011 02:24 PM
    by speaker226  Go to last post

    Forum:
    Databases

  2. datatable.import

    Started by rajaputra, 11-18-2007 01:58 AM
    • Answers: 3
    • Views: 6,879
    Last Post: 06-27-2009 04:02 AM
    by deepasree  Go to last post

    Forum:
    QTP

  3. Retrieve the data from database

    Started by rajaputra, 10-24-2007 10:26 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,939
    Last Post: 08-28-2008 12:51 PM
    by learqtptesting  Go to last post

    Forum:
    QTP

  4. CMM Level Company?

    Started by rajaputra, 02-09-2008 12:35 PM
    • Answers: 1
    • Views: 10,076
    Last Post: 02-11-2008 03:29 AM
    by bhaskar.srikrishna  Go to last post

    Forum:
    QTP

  5. QTP Add-ins

    Started by rajaputra, 02-01-2008 09:11 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,767
    Last Post: 02-04-2008 02:02 AM
    by rajaputra  Go to last post

    Forum:
    QTP

  6. Why QTP not recognize the object.

    Started by rajaputra, 10-24-2007 09:59 AM
    • Answers: 4
    • Views: 9,068
    Last Post: 12-19-2007 08:17 AM
    by Sycho  Go to last post

    Forum:
    QTP

  7. Re usable functions

    Started by rajaputra, 11-12-2007 09:22 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,005
    Last Post: 11-21-2007 09:26 AM
    by vvijaysagar  Go to last post

    Forum:
    QTP

  8. Import From Database

    Started by rajaputra, 11-02-2007 09:32 PM
    • Answers: 3
    • Views: 2,091
    Last Post: 11-05-2007 01:23 PM
    by rajaputra  Go to last post

    Forum:
    QTP

  9. Dynamically Changes its place

    Started by rajaputra, 10-30-2007 03:58 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,665
    Last Post: 10-31-2007 04:28 AM
    by bizzzzzare  Go to last post

    Forum:
    QTP

  10. Why QTP is not WinRunners' latest version

    Started by rajaputra, 09-11-2007 03:29 PM
    • Answers: 2
    • Views: 3,972
    Last Post: 10-08-2007 04:11 AM
    by rajaputra  Go to last post

    Forum:
    QTP

Results 1 to 10 of 10
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact