Search:

Type: Forum Threads; User: sakshi_2801; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. difference between static and dynamic testing?

    Started by sakshi_2801, 02-18-2007 02:26 PM
    • Answers: 5
    • Views: 13,804
    Last Post: 08-03-2013 06:22 AM
    by muthu_qpt  Go to last post
  2. Embedded

    Started by sakshi_2801, 04-30-2007 07:09 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,696
    Last Post: 05-29-2012 01:29 AM
    by Sandhya.Kishan  Go to last post
  3. Kpo

    Started by sakshi_2801, 07-16-2007 10:06 AM
    • Answers: 2
    • Views: 10,973
    Last Post: 01-31-2011 01:47 PM
    by bradwilliam  Go to last post

    Forum:
    Companies

    • Answers: 4
    • Views: 20,484
    Last Post: 06-09-2010 05:58 PM
    by angel_eyes  Go to last post

    Forum:
    Test Cases

  4. database testing

    Started by sakshi_2801, 03-29-2007 12:59 PM
    • Answers: 6
    • Views: 3,798
    Last Post: 07-21-2009 07:01 AM
    by deepasree  Go to last post
  5. Database

    Started by sakshi_2801, 07-08-2007 07:34 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,634
    Last Post: 06-18-2009 02:13 PM
    by rijus  Go to last post
  6. gui test cases

    Started by sakshi_2801, 03-29-2007 12:15 PM
    • Answers: 3
    • Views: 7,086
    Last Post: 01-13-2009 08:02 AM
    by hitesh_shah19  Go to last post
  7. test scenarios

    Started by sakshi_2801, 03-29-2007 12:19 PM
    • Answers: 8
    • Views: 4,658
    Last Post: 01-01-2009 06:51 AM
    by vanikg  Go to last post
  8. difference between process and product?

    Started by sakshi_2801, 02-23-2007 04:19 AM
    • Answers: 4
    • Views: 23,730
    Last Post: 12-30-2008 06:00 AM
    by amresh08  Go to last post
  9. HR question

    Started by sakshi_2801, 07-05-2007 09:12 AM
    • Answers: 2
    • Views: 4,533
    Last Post: 11-17-2008 01:50 AM
    by amitpatel66  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  10. HR question

    Started by sakshi_2801, 07-16-2007 10:15 AM
    • Answers: 5
    • Views: 6,510
    Last Post: 09-21-2008 04:19 PM
    by vijaya_451  Go to last post

    Forum:
    Companies

  11. Smoke & Sanity

    Started by sakshi_2801, 04-15-2007 10:56 AM
    • Answers: 6
    • Views: 2,330
    Last Post: 06-19-2008 12:46 AM
    by abusaud  Go to last post
  12. Testing issue

    Started by sakshi_2801, 04-22-2007 09:32 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,209
    Last Post: 01-21-2008 02:33 AM
    by Anshoo_Arora  Go to last post
  13. Embedded

    Started by sakshi_2801, 05-03-2007 05:58 PM
    • Answers: 3
    • Views: 2,889
    Last Post: 12-13-2007 01:32 AM
    by parii  Go to last post

    Forum:
    VB.NET

  14. Embedded software

    Started by sakshi_2801, 07-07-2007 06:23 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,429
    Last Post: 11-22-2007 06:31 AM
    by prakash.kudrekar  Go to last post
  15. how to describe testing project?

    Started by sakshi_2801, 03-29-2007 12:21 PM
    • Answers: 4
    • Views: 11,846
    Last Post: 09-10-2007 07:14 AM
    by reks_209  Go to last post
  16. Embedded

    Started by sakshi_2801, 05-03-2007 05:57 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,677
    Last Post: 08-29-2007 05:37 AM
    by Sridevichitthu  Go to last post
  17. SQL Query

    Started by sakshi_2801, 07-28-2007 04:20 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,175
    Last Post: 08-06-2007 10:29 AM
    by sundharmail  Go to last post

    Forum:
    Databases

  18. SQL SQL query

    Started by sakshi_2801, 07-28-2007 04:17 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,990
    Last Post: 08-05-2007 07:44 AM
    by praveen612  Go to last post

    Forum:
    Databases

  19. Cms

    Started by sakshi_2801, 07-08-2007 07:36 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,398
    Last Post: 07-09-2007 06:55 AM
    by alka.p.nanda  Go to last post
  20. Test Harness

    Started by sakshi_2801, 07-09-2007 04:16 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,547
    Last Post: 07-09-2007 06:27 AM
    by kunals  Go to last post
  21. Test log

    Started by sakshi_2801, 07-07-2007 07:52 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,674
    Last Post: 07-09-2007 01:00 AM
    by jainbrijesh  Go to last post
  22. HR questions

    Started by sakshi_2801, 06-19-2007 07:35 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,605
    Last Post: 06-20-2007 01:31 AM
    by psuresh1982  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  23. Spiral Model

    Started by sakshi_2801, 04-26-2007 11:55 AM
    • Answers: 3
    • Views: 8,846
    Last Post: 05-07-2007 01:28 AM
    by smartarun  Go to last post
  24. win xp

    Started by sakshi_2801, 04-22-2007 09:28 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,971
    Last Post: 04-30-2007 04:35 AM
    by lucky_2friends  Go to last post
Results 1 to 25 of 36
Page 1 of 2 1 2
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact