Search:

Type: Forum Threads; User: christia; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Try out the answer for the following question

    Started by christia, 08-06-2006 03:47 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,642
    Last Post: 02-20-2010 02:25 AM
    by aman15490  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  2. Fdisk

    Started by christia, 08-08-2006 02:46 PM
    • Answers: 7
    • Views: 2,731
    Last Post: 07-22-2009 11:10 PM
    by Mallampalli  Go to last post
  3. Web Tools Kindly explain the difference

    Started by christia, 07-31-2006 10:21 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,605
    Last Post: 08-04-2008 03:49 AM
    by just4vimal  Go to last post
  4. Calculate and Answer

    Started by christia, 08-14-2006 11:19 AM
    • Answers: 5
    • Views: 2,939
    Last Post: 03-26-2008 06:41 AM
    by yosippavar  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  5. ASP.NET Types of assembilies in .NET

    Started by christia, 10-01-2006 04:43 PM
    • Answers: 3
    • Views: 3,114
    Last Post: 06-06-2007 10:47 AM
    by hari.nattuva  Go to last post
  6. Has anyone faced this Situation

    Started by christia, 10-16-2006 03:19 PM
    • Answers: 3
    • Views: 3,936
    Last Post: 05-09-2007 07:42 AM
    by aardvax  Go to last post

    Forum:
    Companies

  7. Try finding the code

    Started by christia, 09-04-2006 01:10 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,935
    Last Post: 04-09-2007 06:36 PM
    by bhaskarjha  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  8. Web Design About Threads

    Started by christia, 08-08-2006 02:56 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,047
    Last Post: 01-05-2007 01:25 PM
    by vmshenoy  Go to last post
  9. Unix/Linux Want to know about this command

    Started by christia, 08-06-2006 03:48 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,113
    Last Post: 11-01-2006 10:09 AM
    by anushya  Go to last post
  10. A very Interesting Problem Try this one

    Started by christia, 08-20-2006 02:46 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,056
    Last Post: 10-25-2006 11:53 AM
    by christia  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  11. Is this possible with Interrupt

    Started by christia, 08-03-2006 02:55 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,614
    Last Post: 09-16-2006 03:34 PM
    by RajivPrasad  Go to last post

    Forum:
    C and C++

  12. Unix/Linux Kindly update me the Limitations

    Started by christia, 08-25-2006 04:52 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,077
    Last Post: 09-13-2006 11:33 AM
    by nehalshah  Go to last post
  13. Unix/Linux Is this command serve the purpose of renaming

    Started by christia, 08-29-2006 09:23 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,849
    Last Post: 09-09-2006 04:18 PM
    by StephenRaj  Go to last post
  14. Unix/Linux Can you tell the command

    Started by christia, 08-31-2006 03:44 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,827
    Last Post: 09-09-2006 04:00 PM
    by scott  Go to last post
  15. Unix/Linux Change the Format of Text file

    Started by christia, 09-04-2006 12:07 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,463
    Last Post: 09-09-2006 03:25 PM
    by GregMark  Go to last post
  16. Can you help me in counting

    Started by christia, 08-25-2006 05:03 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,751
    Last Post: 08-29-2006 02:56 AM
    by christia  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  17. Unix/Linux How to use this

    Started by christia, 08-23-2006 04:15 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,705
    Last Post: 08-25-2006 03:36 PM
    by norman  Go to last post
  18. Find the Interesting Number

    Started by christia, 08-23-2006 04:04 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,752
    Last Post: 08-25-2006 03:22 PM
    by christia  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  19. Reference needed for Bash

    Started by christia, 08-17-2006 03:56 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,699
    Last Post: 08-20-2006 12:18 AM
    by RyanJames  Go to last post
  20. Try forming words

    Started by christia, 08-17-2006 03:47 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,775
    Last Post: 08-20-2006 12:10 AM
    by scott  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  21. Identify the Ball

    Started by christia, 08-11-2006 01:57 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,743
    Last Post: 08-17-2006 10:11 AM
    by jamesravid  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  22. Kindly specify the Attributes

    Started by christia, 08-11-2006 02:01 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,120
    Last Post: 08-14-2006 04:13 AM
    by Robert  Go to last post

    Forum:
    Interviews

  23. Source of Job

    Started by christia, 08-03-2006 03:05 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,020
    Last Post: 08-09-2006 06:57 AM
    by MoneyManiac  Go to last post

    Forum:
    Interviews

  24. SQL Check Constraint

    Started by christia, 07-29-2006 04:26 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,606
    Last Post: 07-30-2006 06:16 PM
    by christia  Go to last post

    Forum:
    Databases

  25. Unix/Linux Explain the Difference

    Started by christia, 07-29-2006 04:27 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,757
    Last Post: 07-30-2006 06:13 PM
    by scott  Go to last post
Results 1 to 25 of 25
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact