Search:

Type: Forum Threads; User: vijenjoy2k2; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Exception Testing

    Started by vijenjoy2k2, 06-01-2007 12:32 AM
    • Answers: 5
    • Views: 17,272
    Last Post: 09-05-2012 03:04 AM
    by nisiyadav  Go to last post
    • Answers: 7
    • Views: 7,850
    Last Post: 11-18-2010 02:11 AM
    by ch.bhaskar.mca  Go to last post
  2. What is BVT?

    Started by vijenjoy2k2, 03-20-2008 02:55 AM
    • Answers: 8
    • Views: 6,567
    Last Post: 01-12-2009 10:58 AM
    by manellore9  Go to last post
  3. Test Procedure

    Started by vijenjoy2k2, 08-01-2007 08:36 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,913
    Last Post: 12-24-2008 11:16 PM
    by nkamuni_mca  Go to last post
  4. What is poty Testing / gamma testing?

    Started by vijenjoy2k2, 06-16-2007 01:38 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,458
    Last Post: 12-23-2008 07:51 AM
    by deepasree  Go to last post
  5. Test Case

    Started by vijenjoy2k2, 07-02-2008 10:18 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,826
    Last Post: 08-11-2008 02:12 AM
    by Sushma Mosali  Go to last post
  6. Risk Analysis

    Started by vijenjoy2k2, 06-20-2007 03:27 AM
    • Answers: 8
    • Views: 2,833
    Last Post: 08-07-2008 05:07 PM
    by Sridevichitthu  Go to last post
  7. Test Management Tool

    Started by vijenjoy2k2, 07-01-2008 03:50 AM
    • Answers: 6
    • Views: 2,338
    Last Post: 08-04-2008 03:28 AM
    by webtech  Go to last post
  8. Test Scenario Format

    Started by vijenjoy2k2, 07-19-2008 06:39 AM
    • Answers: 2
    • Views: 34,549
    Last Post: 07-20-2008 10:12 AM
    by Sridevichitthu  Go to last post
  9. Design Test Case in such Application

    Started by vijenjoy2k2, 07-02-2008 10:15 PM
    • Answers: 6
    • Views: 2,386
    Last Post: 07-08-2008 03:40 AM
    by Sridevichitthu  Go to last post

    Forum:
    Test Cases

  10. Open Testing tool

    Started by vijenjoy2k2, 07-01-2008 03:49 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,884
    Last Post: 07-03-2008 03:32 AM
    by vijenjoy2k2  Go to last post
  11. Assign Severity and Priority

    Started by vijenjoy2k2, 10-19-2007 07:52 AM
    • Answers: 15
    • Views: 3,353
    Last Post: 06-18-2008 04:26 AM
    by rpnk1981  Go to last post
  12. Difference

    Started by vijenjoy2k2, 07-03-2007 12:54 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,505
    Last Post: 05-24-2008 09:42 AM
    by sutnarcha  Go to last post
  13. Cross browser Testing

    Started by vijenjoy2k2, 02-27-2008 03:43 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,826
    Last Post: 04-03-2008 02:45 PM
    by mahendra7799  Go to last post
  14. Srs & frs

    Started by vijenjoy2k2, 11-14-2007 08:41 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,444
    Last Post: 03-06-2008 02:59 AM
    by sunilsadekar  Go to last post
  15. Test Scenarios

    Started by vijenjoy2k2, 02-28-2008 05:53 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,517
    Last Post: 03-01-2008 02:26 AM
    by vijenjoy2k2  Go to last post
  16. Estimation of Test Cases

    Started by vijenjoy2k2, 02-27-2008 03:39 AM
    • Answers: 2
    • Views: 3,947
    Last Post: 02-27-2008 09:33 AM
    by sridharrganesan  Go to last post
  17. Specification

    Started by vijenjoy2k2, 08-01-2007 08:39 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,245
    Last Post: 02-25-2008 03:13 AM
    by quality_quantity  Go to last post
  18. Testing Scenarios

    Started by vijenjoy2k2, 02-22-2008 06:28 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,383
    Last Post: 02-22-2008 09:08 AM
    by quality_quantity  Go to last post
  19. Differenciate.

    Started by vijenjoy2k2, 01-25-2008 03:13 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,195
    Last Post: 01-29-2008 01:33 AM
    by jainbrijesh  Go to last post
  20. Difference

    Started by vijenjoy2k2, 01-10-2008 02:40 AM
    • Answers: 11
    • Views: 2,207
    Last Post: 01-12-2008 01:12 AM
    by jainbrijesh  Go to last post
  21. Testing

    Started by vijenjoy2k2, 01-02-2008 04:25 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,641
    Last Post: 01-09-2008 12:43 AM
    by sridharrganesan  Go to last post
  22. Differentiate the following Bugs

    Started by vijenjoy2k2, 01-04-2008 02:14 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,631
    Last Post: 01-04-2008 09:34 AM
    by sridharrganesan  Go to last post
  23. Secure Testiing

    Started by vijenjoy2k2, 12-21-2007 07:39 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,241
    Last Post: 12-21-2007 07:57 AM
    by jainbrijesh  Go to last post
  24. Review Process

    Started by vijenjoy2k2, 11-26-2007 08:47 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,459
    Last Post: 11-26-2007 11:01 AM
    by sridharrganesan  Go to last post
Results 1 to 25 of 75
Page 1 of 3 1 2 3
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact