Search:

Type: Forum Threads; User: babi_geek; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Oracle Nested Table Error

    Started by babi_geek, 03-19-2008 04:07 AM
    • Answers: 2
    • Views: 6,169
    Last Post: 08-03-2011 09:11 AM
    by Peg Asus  Go to last post

    Forum:
    Databases

  2. Oracle Cursor for loop

    Started by babi_geek, 05-21-2008 12:06 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,894
    Last Post: 11-24-2009 05:35 AM
    by phanikanthmn  Go to last post

    Forum:
    Databases

  3. Oracle Constraints Vs Triggers

    Started by babi_geek, 06-12-2008 11:46 PM
    • Answers: 8
    • Views: 6,910
    Last Post: 04-02-2009 06:49 AM
    by phanikanthmn  Go to last post

    Forum:
    Databases

  4. Oracle Key Preserved Table

    Started by babi_geek, 06-13-2008 07:31 AM
    • Answers: 9
    • Views: 24,393
    Last Post: 01-09-2009 06:38 AM
    by jlloret  Go to last post

    Forum:
    Databases

  5. Oracle Explain Plan & Tkprof

    Started by babi_geek, 04-11-2008 06:38 AM
    • Answers: 3
    • Views: 17,027
    Last Post: 10-13-2008 02:29 PM
    by donreturns  Go to last post

    Forum:
    Databases

  6. Oracle Candidate key

    Started by babi_geek, 06-13-2008 07:34 AM
    • Answers: 5
    • Views: 22,056
    Last Post: 10-06-2008 03:58 AM
    by sunshine60india  Go to last post

    Forum:
    Databases

  7. Oracle Explain Plan

    Started by babi_geek, 06-26-2008 06:27 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,511
    Last Post: 06-26-2008 07:07 AM
    by krishnaindia2007  Go to last post

    Forum:
    Databases

  8. Oracle Application Server & Database Server

    Started by babi_geek, 06-23-2008 10:06 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,416
    Last Post: 06-24-2008 07:07 AM
    by krishnaindia2007  Go to last post

    Forum:
    Databases

  9. Oracle Mutating Table

    Started by babi_geek, 06-23-2008 10:10 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,149
    Last Post: 06-24-2008 06:04 AM
    by krishnaindia2007  Go to last post

    Forum:
    Databases

  10. Oracle Oracle 9i Installation

    Started by babi_geek, 06-18-2008 03:29 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,425
    Last Post: 06-24-2008 01:52 AM
    by jaya_geek  Go to last post

    Forum:
    Databases

  11. Oracle Trigger Execution Order

    Started by babi_geek, 06-18-2008 03:39 AM
    • Answers: 2
    • Views: 3,796
    Last Post: 06-22-2008 09:05 AM
    by raj8in  Go to last post

    Forum:
    Databases

  12. Oracle Constraints

    Started by babi_geek, 06-12-2008 11:38 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,491
    Last Post: 06-13-2008 03:22 AM
    by debasisdas  Go to last post

    Forum:
    Databases

  13. Oracle Cursors in packages

    Started by babi_geek, 06-07-2008 05:24 AM
    • Answers: 5
    • Views: 2,632
    Last Post: 06-13-2008 01:39 AM
    by krishnaindia2007  Go to last post

    Forum:
    Databases

  14. Oracle Overloading Sub Programs.

    Started by babi_geek, 06-07-2008 05:18 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,658
    Last Post: 06-09-2008 05:17 AM
    by debasisdas  Go to last post

    Forum:
    Databases

  15. Oracle Cursor

    Started by babi_geek, 06-05-2008 02:28 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,414
    Last Post: 06-06-2008 10:38 PM
    by krishnaindia2007  Go to last post

    Forum:
    Databases

  16. Oracle For update of

    Started by babi_geek, 06-05-2008 02:26 AM
    • Answers: 6
    • Views: 2,672
    Last Post: 06-06-2008 09:29 PM
    by krishnaindia2007  Go to last post

    Forum:
    Databases

  17. Oracle Soundex

    Started by babi_geek, 06-04-2008 02:32 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,400
    Last Post: 06-04-2008 08:40 AM
    by debasisdas  Go to last post

    Forum:
    Databases

  18. Oracle Procedures Reg.

    Started by babi_geek, 06-04-2008 02:37 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,016
    Last Post: 06-04-2008 06:59 AM
    by krishnaindia2007  Go to last post

    Forum:
    Databases

  19. Oracle Processing Reg.

    Started by babi_geek, 06-02-2008 05:23 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,049
    Last Post: 06-03-2008 12:28 AM
    by peeyush_jain  Go to last post

    Forum:
    Databases

  20. Oracle Cursor for loop

    Started by babi_geek, 05-28-2008 05:47 AM
    • Answers: 2
    • Views: 10,094
    Last Post: 06-02-2008 04:35 AM
    by ashalalaxmi2002  Go to last post

    Forum:
    Databases

  21. Oracle Flat File

    Started by babi_geek, 04-27-2008 11:49 PM
    • Answers: 5
    • Views: 2,541
    Last Post: 05-28-2008 12:14 AM
    by krishnaindia2007  Go to last post

    Forum:
    Databases

  22. Oracle Error codes

    Started by babi_geek, 05-18-2008 07:04 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,059
    Last Post: 05-22-2008 06:02 AM
    by babi_geek  Go to last post

    Forum:
    Databases

  23. Oracle Sql loader

    Started by babi_geek, 04-24-2008 05:57 AM
    • Answers: 8
    • Views: 8,938
    Last Post: 04-27-2008 11:48 PM
    by babi_geek  Go to last post

    Forum:
    Databases

  24. Oracle Explain Plan

    Started by babi_geek, 04-16-2008 01:44 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,966
    Last Post: 04-16-2008 06:04 AM
    by debasisdas  Go to last post

    Forum:
    Databases

  25. Oracle Optimizer Mode

    Started by babi_geek, 04-16-2008 01:41 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,115
    Last Post: 04-16-2008 04:45 AM
    by susarlasireesha  Go to last post

    Forum:
    Databases

Results 1 to 25 of 40
Page 1 of 2 1 2
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact