Page 1 of 6 123 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 112

Forum: MainFrame

  1. mainframes

    Started by bindhucse, 09-08-2013
    • Answers: 0
    • Views: 5,177
    09-08-2013 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 8,127
    09-07-2013 Go to last post
  2. mainframe

    Started by venki12, 02-19-2007
    • Answers: 3
    • Views: 5,564
    03-16-2012 Go to last post
  3. Pass the values to the PGM

    Started by sdresh, 08-30-2007
    • Answers: 3
    • Views: 4,271
    09-18-2011 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 3,649
    10-21-2010 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 2,004
    10-21-2010 Go to last post
  4. How to resolve -927 abend

    Started by Geek_Guest, 04-12-2007
    • Answers: 1
    • Views: 5,797
    10-21-2010 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 1,774
    10-21-2010 Go to last post
  5. Catalog Error

    Started by dheena.us, 03-19-2008
    • Answers: 1
    • Views: 1,839
    10-21-2010 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 1,821
    10-21-2010 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 2,160
    10-21-2010 Go to last post
  6. Value of string at runtime

    Started by sdresh, 09-29-2007
    • Answers: 1
    • Views: 1,830
    10-21-2010 Go to last post
  7. Execute 20th Step directly

    Started by Geek_Guest, 09-16-2007
    • Answers: 2
    • Views: 1,849
    10-21-2010 Go to last post
  8. Submit batch jobs in Mainframe

    Started by bellamsr, 04-21-2008
    • Answers: 2
    • Views: 10,385
    09-07-2010 Go to last post
  9. Right justify alphanumeric variable

    Started by anshadk, 10-17-2007
    • Answers: 1
    • Views: 10,246
    09-07-2010 Go to last post
  10. Sorting on date

    Started by Bobbyvad, 03-03-2008
    • Answers: 1
    • Views: 2,552
    09-07-2010 Go to last post
  11. User defined procedures

    Started by Data911, 08-31-2007
    • Answers: 1
    • Views: 2,057
    09-07-2010 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 2,225
    09-07-2010 Go to last post
  12. Jcl

    Started by mrathi, 12-21-2007
    • Answers: 1
    • Views: 1,806
    09-07-2010 Go to last post

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact