Page 1 of 6 123 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 112

Forum: MainFrame

  1. mainframes

    Started by bindhucse, 09-08-2013
    • Answers: 0
    • Views: 12,669
    09-08-2013 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 12,912
    09-07-2013 Go to last post
  2. mainframe

    Started by venki12, 02-19-2007
    • Answers: 3
    • Views: 11,701
    03-16-2012 Go to last post
  3. Pass the values to the PGM

    Started by sdresh, 08-30-2007
    • Answers: 3
    • Views: 9,500
    09-18-2011 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 7,895
    10-21-2010 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 6,606
    10-21-2010 Go to last post
  4. How to resolve -927 abend

    Started by Geek_Guest, 04-12-2007
    • Answers: 1
    • Views: 10,708
    10-21-2010 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 5,704
    10-21-2010 Go to last post
  5. Catalog Error

    Started by dheena.us, 03-19-2008
    • Answers: 1
    • Views: 6,286
    10-21-2010 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 5,914
    10-21-2010 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 11,341
    10-21-2010 Go to last post
  6. Value of string at runtime

    Started by sdresh, 09-29-2007
    • Answers: 1
    • Views: 7,099
    10-21-2010 Go to last post
  7. Execute 20th Step directly

    Started by Geek_Guest, 09-16-2007
    • Answers: 2
    • Views: 5,990
    10-21-2010 Go to last post
  8. Submit batch jobs in Mainframe

    Started by bellamsr, 04-21-2008
    • Answers: 2
    • Views: 14,938
    09-07-2010 Go to last post
  9. Right justify alphanumeric variable

    Started by anshadk, 10-17-2007
    • Answers: 1
    • Views: 14,402
    09-07-2010 Go to last post
  10. Sorting on date

    Started by Bobbyvad, 03-03-2008
    • Answers: 1
    • Views: 7,050
    09-07-2010 Go to last post
  11. User defined procedures

    Started by Data911, 08-31-2007
    • Answers: 1
    • Views: 6,002
    09-07-2010 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 6,161
    09-07-2010 Go to last post
  12. Jcl

    Started by mrathi, 12-21-2007
    • Answers: 1
    • Views: 6,135
    09-07-2010 Go to last post

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact