Page 1 of 65 1231151 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 1292

Forum: Databases

Talk about Databases like Data Warehousing, DB2, Oracle, SQL Server, Data Modeling, Database Design.

  1. Thumbs up Oracle Difference between Table, View and Synonym?

    Started by richa, 07-07-2008
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 69,527
    03-05-2016 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,530
    10-16-2013 Go to last post
  2. Data Warehousing - Minus Query Analysis

    Started by sandilya23, 09-07-2013
    • Answers: 0
    • Views: 1,530
    09-07-2013 Go to last post
  3. Question Oracle SQL Query

    Started by Sukanta2013, 08-14-2013
    • Answers: 3
    • Views: 2,132
    08-27-2013 Go to last post
  4. Question Oracle PL/SQL table vs Global Temporary Table

    Started by Sukanta2013, 08-14-2013
    • Answers: 1
    • Views: 7,253
    08-15-2013 Go to last post
  5. SQL Query to find structure of a table

    Started by Geek_Guest, 04-24-2007
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 105,916
    01-22-2013 Go to last post
  6. MySQL how to create sequence in MYSQL

    Started by psuresh1982, 07-11-2007
    • Answers: 2
    • Views: 45,257
    11-14-2012 Go to last post
  7. Nested query

    Started by kohlaing, 10-10-2012
    • Answers: 1
    • Views: 1,986
    10-10-2012 Go to last post
  8. DB2 - Db2

    Started by gurusishyan, 08-30-2007
    • Answers: 2
    • Views: 2,500
    07-13-2012 Go to last post
  9. SQL Server - ques

    Started by testerasi, 08-29-2011
    • Answers: 2
    • Views: 2,510
    05-31-2012 Go to last post
  10. DB2 - difference between db2 & oracle

    Started by shreeram, 06-12-2008
    • Answers: 3
    • Views: 14,355
    05-31-2012 Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 37,577
    05-02-2012 Go to last post
  11. Oracle How to view constraints?

    Started by Bhuvana07, 01-25-2007
    • Answers: 8
    • Views: 105,225
    11-16-2011 Go to last post
  12. Data Warehousing - How to generate a PAGE BRAKER, How it is used?

    Started by Geek_Guest, 06-15-2007
    • Answers: 2
    • Views: 2,532
    10-07-2011 Go to last post
  13. Data Warehousing - Using Rejected Rows

    Started by Geek_Guest, 09-11-2007
    • Answers: 5
    • Views: 2,515
    08-24-2011 Go to last post
  14. Data Warehousing - Cannot access the repository (USR0013)

    Started by ravy1981, 04-23-2008
    • Answers: 6
    • Views: 10,558
    08-23-2011 Go to last post
  15. Oracle Nested Table Error

    Started by babi_geek, 03-19-2008
    • Answers: 2
    • Views: 3,999
    08-03-2011 Go to last post
  16. SQL SQL server queries

    Started by saicharan.jallipalli, 06-05-2008
    • Answers: 5
    • Views: 2,153
    06-13-2011 Go to last post
  17. SQL Give me the queries for.....

    Started by rajaputra, 11-02-2007
    • Answers: 10
    • Views: 2,660
    06-13-2011 Go to last post

Page 1 of 65 1231151 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact