Page 1 of 2 12 LastLast
Threads 1 to 20 of 36

Forum: Companies

Discuss about Companies and Salary information, Work culture and environment, growth opportunities and much more...

  1. Zeus Learning Aptitude Test Question

    Started by bharatkumar007, 12-04-2007
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 94,761
    10-30-2015 Go to last post
  2. Kpo

    Started by sakshi_2801, 07-16-2007
    • Answers: 2
    • Views: 11,560
    01-31-2011 Go to last post
  3. Recruitment in Infosys

    Started by sourabh_softwares, 03-21-2007
    • Answers: 3
    • Views: 23,737
    09-21-2010 Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 9,428
    09-14-2010 Go to last post
  4. tell me about infosys

    Started by CHRISTYSHANTHI, 12-05-2007
    • Answers: 1
    • Views: 15,849
    09-09-2010 Go to last post
  5. Structure of Salary

    Started by nehalshah, 10-16-2006
    • Answers: 3
    • Views: 26,608
    04-27-2009 Go to last post
  6. Lightbulb infosys

    Started by gautam_gts, 11-13-2008
    • Answers: 1
    • Views: 5,177
    03-07-2009 Go to last post
  7. HR question

    Started by sakshi_2801, 07-16-2007
    • Answers: 5
    • Views: 6,637
    09-21-2008 Go to last post
    • Answers: 4
    • Views: 9,028
    07-15-2008 Go to last post
  8. Thumbs down C compny details

    Started by shankar4u, 06-02-2008
    • Answers: 3
    • Views: 4,145
    07-14-2008 Go to last post
  9. lack of percentage

    Started by sukeertht, 06-12-2008
    • Answers: 3
    • Views: 3,974
    06-28-2008 Go to last post
  10. Suggest me on deciding

    Started by SachinDeo, 10-16-2006
    • Answers: 7
    • Views: 4,326
    05-03-2008 Go to last post
  11. satyam computers

    Started by spike, 08-02-2007
    • Answers: 2
    • Views: 4,012
    02-26-2008 Go to last post
  12. Share your thoughts

    Started by SriramKrishna, 10-16-2006
    • Answers: 10
    • Views: 4,761
    02-12-2008 Go to last post
  13. ADP interview rounds

    Started by rajsri, 12-26-2007
    • Answers: 1
    • Views: 9,311
    02-05-2008 Go to last post
  14. percentage for infosys

    Started by mailnpn4u, 11-04-2007
    • Answers: 1
    • Views: 5,026
    12-17-2007 Go to last post
  15. MCA Project Help..

    Started by Redrobins, 07-26-2007
    • Answers: 2
    • Views: 10,920
    11-14-2007 Go to last post
  16. info on pay packages

    Started by simar_3391, 07-30-2007
    • Answers: 4
    • Views: 3,438
    08-04-2007 Go to last post
  17. Question Has anyone faced this Situation

    Started by christia, 10-16-2006
    • Answers: 3
    • Views: 3,606
    05-09-2007 Go to last post
  18. Realestate s/w

    Started by rose, 01-24-2007
    • Answers: 1
    • Views: 3,195
    05-02-2007 Go to last post

Page 1 of 2 12 LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact