Threads 1 to 12 of 12

Forum: Aptitude Skills

  1. Smile Aptitude

    Started by Vijay_Kumar_NIIT, 09-12-2007
    • Answers: 13
    • Views: 17,677
    04-10-2013 Go to last post
    • Answers: 13
    • Views: 22,189
    03-02-2013 Go to last post
  2. Doubling bacteria

    Started by vee567, 05-18-2008
    • Answers: 10
    • Views: 11,960
    09-23-2011 Go to last post
  3. How old is Chris now?

    Started by jamesravid, 07-23-2007
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 14,608
    09-11-2011 Go to last post
  4. Simple one to start with...

    Started by jamesravid, 07-04-2007
    • Answers: 6
    • Views: 7,481
    04-26-2011 Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 5,669
    08-23-2010 Go to last post
  5. Please help the Census taker.

    Started by jamesravid, 07-23-2007
    • Answers: 11
    • Views: 12,737
    07-08-2010 Go to last post
  6. a a tricky one

    Started by hari_nowayout, 07-26-2008
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 12,511
    06-14-2010 Go to last post
  7. Which frog is faster?

    Started by jamesravid, 07-04-2007
    • Answers: 14
    • Views: 7,641
    06-14-2010 Go to last post
  8. Chess board?

    Started by jamesravid, 08-04-2007
    • Answers: 7
    • Views: 12,816
    10-18-2009 Go to last post
  9. Wink hal recent papers

    Started by ajay.navalgund, 10-30-2008
    • Answers: 1
    • Views: 3,256
    10-30-2008 Go to last post
  10. Lockers...

    Started by jamesravid, 08-04-2007
    • Answers: 1
    • Views: 3,681
    08-06-2007 Go to last post

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact