Search:

Type: Forum Threads; User: sarathi trichy; Keyword(s):

Search: Search took 0.17 seconds.

  1. portable

    Started by sarathi trichy, 11-02-2007 08:16 AM
    • Answers: 5
    • Views: 2,394
    Last Post: 11-18-2011 02:13 PM
    by robertmarks62  Go to last post
  2. Windows password

    Started by sarathi trichy, 11-29-2007 12:11 PM
    • Answers: 4
    • Views: 2,034
    Last Post: 01-23-2010 12:20 AM
    by rajesh20r  Go to last post
  3. Windows Create a Password Reset Disk

    Started by sarathi trichy, 12-25-2007 12:57 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,380
    Last Post: 01-13-2009 08:34 AM
    by djs7sbrothers  Go to last post
  4. delete

    Started by sarathi trichy, 10-28-2007 01:25 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,278
    Last Post: 11-04-2008 08:40 AM
    by romesh dhaka  Go to last post
  5. Powering on the Computer With Your Mouse

    Started by sarathi trichy, 12-14-2007 09:19 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,139
    Last Post: 09-24-2008 08:11 AM
    by watchingeye  Go to last post
  6. Windows your system is very slow shutdown try this

    Started by sarathi trichy, 12-25-2007 01:14 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,519
    Last Post: 06-10-2008 06:50 PM
    by sarathi trichy  Go to last post
  7. Windows change drive letter

    Started by sarathi trichy, 12-25-2007 01:17 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,148
    Last Post: 03-18-2008 08:06 PM
    by sarathi trichy  Go to last post
  8. Windows shortcut of shoutdown dialog box

    Started by sarathi trichy, 12-14-2007 03:04 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,310
    Last Post: 12-14-2007 01:13 PM
    by anandsayi  Go to last post
  9. Windows rename the files

    Started by sarathi trichy, 12-14-2007 02:49 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,130
    Last Post: 12-14-2007 09:09 AM
    by SaranyaBalraj  Go to last post
  10. Windows how to delete

    Started by sarathi trichy, 10-27-2007 12:54 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,191
    Last Post: 11-06-2007 07:32 AM
    by sarathi trichy  Go to last post
Results 1 to 10 of 10
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact