Search:

Type: Forum Threads; User: Manojks; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.29 seconds.

  1. Windows How to enable/disable USB ports

    Started by Manojks, 02-15-2007 06:14 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 54
    • Views: 749,504
    Last Post: 03-05-2016 12:29 AM
    by yatharthsingh  Go to last post
    • Answers: 11
    • Views: 10,921
    Last Post: 05-18-2012 03:08 PM
    by Pramod BH  Go to last post
  2. Java has no pointer concept but c++ has

    Started by Manojks, 02-17-2007 05:02 AM
    • Answers: 11
    • Views: 5,835
    Last Post: 09-25-2010 08:14 AM
    by shanthankumar  Go to last post

    Forum:
    OOPS

  3. Any advantage of Testers over Developers

    Started by Manojks, 02-06-2007 04:30 AM
    • Answers: 12
    • Views: 2,643
    Last Post: 09-17-2009 12:41 PM
    by powersoft  Go to last post
  4. Swap two numbers

    Started by Manojks, 01-04-2007 08:40 AM
    • Answers: 11
    • Views: 8,934
    Last Post: 07-15-2009 12:22 PM
    by Fullname Noname  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  5. Complete the Series

    Started by Manojks, 01-10-2007 04:32 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 4,561
    Last Post: 10-13-2008 12:22 PM
    by puji_smiles  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  6. GD-006 Windows Versus Linux

    Started by Manojks, 02-20-2007 07:12 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,518
    Last Post: 02-16-2008 01:55 AM
    by steph47  Go to last post
  7. Windows Change colour for File

    Started by Manojks, 02-06-2007 03:47 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,600
    Last Post: 03-16-2007 06:12 AM
    by vidia12  Go to last post
  8. Find the next 4 number

    Started by Manojks, 02-20-2007 07:31 AM
    • Answers: 8
    • Views: 2,820
    Last Post: 02-22-2007 02:12 AM
    by Innila  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  9. Find the two largest number

    Started by Manojks, 02-20-2007 07:24 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,837
    Last Post: 02-21-2007 05:28 AM
    by Manojks  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  10. Java over C++

    Started by Manojks, 02-17-2007 04:54 AM
    • Answers: 3
    • Views: 3,833
    Last Post: 02-20-2007 11:11 PM
    by jananianandan  Go to last post

    Forum:
    OOPS

  11. 32 bit & 64 bit

    Started by Manojks, 02-08-2007 07:16 AM
    • Answers: 7
    • Views: 2,241
    Last Post: 02-19-2007 11:23 AM
    by rachilc  Go to last post
  12. Data Execution Prevention

    Started by Manojks, 02-08-2007 07:30 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,207
    Last Post: 02-08-2007 01:30 PM
    by kalayama  Go to last post
  13. Zip files in telnet

    Started by Manojks, 02-06-2007 03:52 AM
    • Answers: 1
    • Views: 3,684
    Last Post: 02-06-2007 04:39 AM
    by kalayama  Go to last post
  14. Find the missed digits

    Started by Manojks, 01-22-2007 04:08 AM
    • Answers: 11
    • Views: 2,002
    Last Post: 01-23-2007 05:04 AM
    by psuresh1982  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  15. Find the number

    Started by Manojks, 01-17-2007 07:30 AM
    • Answers: 16
    • Views: 1,920
    Last Post: 01-20-2007 11:12 AM
    by Manojks  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  16. Find the code

    Started by Manojks, 01-16-2007 08:44 AM
    • Answers: 13
    • Views: 2,298
    Last Post: 01-20-2007 09:53 AM
    by Manojks  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  17. What is the next integer in this series?

    Started by Manojks, 01-18-2007 04:41 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,228
    Last Post: 01-18-2007 07:03 AM
    by Manojks  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  18. Next Three numbers

    Started by Manojks, 01-18-2007 03:56 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,473
    Last Post: 01-18-2007 04:42 AM
    by Manojks  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  19. Palindrome

    Started by Manojks, 01-17-2007 06:03 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,865
    Last Post: 01-17-2007 07:18 AM
    by Manojks  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  20. Find the numbers

    Started by Manojks, 01-16-2007 03:47 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,347
    Last Post: 01-17-2007 03:16 AM
    by iasritesh  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  21. Unlock it!!!

    Started by Manojks, 01-12-2007 03:13 PM
    • Answers: 6
    • Views: 1,540
    Last Post: 01-14-2007 05:04 AM
    by Manojks  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  22. For Moderators

    Started by Manojks, 01-12-2007 01:13 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,622
    Last Post: 01-12-2007 04:19 PM
    by nikhil_rattan  Go to last post
  23. What is the next number

    Started by Manojks, 01-12-2007 03:01 AM
    • Answers: 12
    • Views: 1,825
    Last Post: 01-12-2007 05:46 AM
    by vmshenoy  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  24. Tell me who is this

    Started by Manojks, 01-09-2007 09:44 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,305
    Last Post: 01-11-2007 01:54 AM
    by Manojks  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

Results 1 to 25 of 29
Page 1 of 2 1 2
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact