Search:

Type: Forum Threads; User: srinii_vasu; Keyword(s):

Search: Search took 0.27 seconds.

  1. Security Testing

    Started by srinii_vasu, 10-12-2010 08:41 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,300
    Last Post: 05-14-2012 09:38 AM
    by Sandhya.Kishan  Go to last post
    • Answers: 5
    • Views: 3,668
    Last Post: 11-23-2009 12:25 PM
    by bvani  Go to last post
  2. How to test the Stored Procedures?

    Started by srinii_vasu, 11-02-2009 02:32 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,007
    Last Post: 11-10-2009 08:32 AM
    by colliewarrior  Go to last post
  3. Mainframes Testing...

    Started by srinii_vasu, 10-13-2009 01:46 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,784
    Last Post: 10-13-2009 05:26 AM
    by deepasree  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 2,326
    Last Post: 01-13-2009 06:05 AM
    by jainbrijesh  Go to last post
  4. IN QTP, How to write the code ?

    Started by srinii_vasu, 06-23-2008 08:32 AM
    • Answers: 2
    • Views: 3,836
    Last Post: 06-26-2008 02:41 AM
    by kunals  Go to last post

    Forum:
    QTP

  5. Qc

    Started by srinii_vasu, 05-27-2008 07:22 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,473
    Last Post: 05-28-2008 02:45 AM
    by srinii_vasu  Go to last post
  6. Testing material

    Started by srinii_vasu, 12-14-2007 01:44 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,963
    Last Post: 03-11-2008 07:35 AM
    by srinii_vasu  Go to last post
  7. Excel

    Started by srinii_vasu, 12-13-2007 06:42 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,315
    Last Post: 02-22-2008 11:12 PM
    by Anshoo_Arora  Go to last post
  8. Unix/Linux Unix command meanings

    Started by srinii_vasu, 01-24-2008 04:31 AM
    • Answers: 1
    • Views: 3,809
    Last Post: 01-24-2008 05:59 AM
    by jana05  Go to last post
  9. LCSAJ coverage

    Started by srinii_vasu, 12-05-2007 03:38 AM
    • Answers: 1
    • Views: 8,356
    Last Post: 12-05-2007 03:51 AM
    by sridharrganesan  Go to last post
  10. Hi

    Started by srinii_vasu, 11-05-2007 01:55 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,107
    Last Post: 11-05-2007 01:58 AM
    by jainbrijesh  Go to last post
Results 1 to 12 of 12
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact