Search:

Type: Forum Threads; User: scott; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.21 seconds.

  1. Missing number in the series

    Started by scott, 09-04-2006 11:24 AM
    • Answers: 15
    • Views: 22,989
    Last Post: 03-13-2016 04:30 AM
    by tanni  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  2. Idea to answer an interview question

    Started by scott, 07-20-2006 10:43 AM
    • Answers: 8
    • Views: 3,677
    Last Post: 02-06-2015 01:09 AM
    by geekguy  Go to last post

    Forum:
    Interviews

  3. Memory Function in C

    Started by scott, 07-13-2006 09:50 PM
    • Answers: 2
    • Views: 5,486
    Last Post: 02-18-2010 08:40 AM
    by aman15490  Go to last post

    Forum:
    C and C++

  4. Types of Inheritance

    Started by scott, 09-04-2006 01:16 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 104,103
    Last Post: 08-09-2009 02:01 AM
    by murali_yerukola  Go to last post

    Forum:
    OOPS

  5. Difference between Inspect and Examine

    Started by scott, 07-23-2006 11:33 AM
    • Answers: 2
    • Views: 10,542
    Last Post: 10-28-2008 02:20 AM
    by sameena47  Go to last post

    Forum:
    MainFrame

  6. ASP.NET Guidelines while Reviewing

    Started by scott, 08-31-2006 04:19 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,399
    Last Post: 06-04-2008 10:05 AM
    by peeyush_jain  Go to last post
  7. Difference in Concepts

    Started by scott, 08-31-2006 03:54 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,240
    Last Post: 10-09-2007 12:16 PM
    by kaziriyaz  Go to last post

    Forum:
    C and C++

  8. Web Servers Root servers

    Started by scott, 07-31-2006 10:29 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,717
    Last Post: 04-04-2007 03:41 AM
    by Haitalk  Go to last post
  9. Unix/Linux Is crash a command

    Started by scott, 08-14-2006 11:26 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,643
    Last Post: 12-01-2006 09:04 AM
    by umakanthg  Go to last post
  10. Find out the Month and the Day

    Started by scott, 08-17-2006 03:48 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,552
    Last Post: 11-02-2006 01:18 AM
    by anushya  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  11. Oracle Reasons for Database Crash

    Started by scott, 07-13-2006 09:49 PM
    • Answers: 1
    • Views: 4,380
    Last Post: 10-02-2006 02:26 AM
    by parthokonar1  Go to last post

    Forum:
    Databases

  12. Unix/Linux Information about Files

    Started by scott, 07-26-2006 03:31 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,312
    Last Post: 09-24-2006 03:57 AM
    by nancyphilips  Go to last post
  13. About Capabilities between the two

    Started by scott, 08-25-2006 04:51 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,412
    Last Post: 09-13-2006 11:35 AM
    by SachinDeo  Go to last post
  14. Try it out in few minutes

    Started by scott, 08-29-2006 09:39 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,140
    Last Post: 09-13-2006 04:19 AM
    by christia  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  15. Unix/Linux How to take care of Low Level

    Started by scott, 08-29-2006 10:23 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,369
    Last Post: 09-09-2006 04:08 PM
    by nancyphilips  Go to last post
  16. Can you guess

    Started by scott, 08-23-2006 04:02 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,108
    Last Post: 08-25-2006 03:20 PM
    by sripri  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  17. Try figuring this

    Started by scott, 08-20-2006 02:45 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,080
    Last Post: 08-23-2006 03:53 PM
    by scott  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  18. Are you good in Counting?

    Started by scott, 08-11-2006 02:05 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,269
    Last Post: 08-14-2006 04:04 AM
    by Remasri  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  19. Unix/Linux Set Quota in Linux

    Started by scott, 08-08-2006 02:53 PM
    • Answers: 1
    • Views: 4,338
    Last Post: 08-11-2006 04:12 AM
    by nancyphilips  Go to last post
  20. Find the direction

    Started by scott, 08-08-2006 02:49 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,512
    Last Post: 08-11-2006 04:10 AM
    by scott  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  21. Reference Needed

    Started by scott, 08-06-2006 03:57 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,423
    Last Post: 08-08-2006 02:40 PM
    by Remasri  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  22. Unix/Linux Reference Needed

    Started by scott, 08-03-2006 03:01 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,222
    Last Post: 08-06-2006 02:28 PM
    by Remasri  Go to last post
  23. SQL Triggers Types

    Started by scott, 07-29-2006 04:42 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,234
    Last Post: 07-30-2006 06:18 PM
    by StephenRaj  Go to last post

    Forum:
    Databases

  24. ASP.NET Satellite assembly

    Started by scott, 07-23-2006 11:35 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,731
    Last Post: 07-26-2006 03:51 PM
    by janelyn  Go to last post
  25. Unix/Linux Mounting and Unmounting file systems

    Started by scott, 07-23-2006 11:34 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,372
    Last Post: 07-26-2006 03:24 PM
    by norman  Go to last post
Results 1 to 25 of 29
Page 1 of 2 1 2
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact