Search:

Type: Forum Threads; User: shree_B; Keyword(s):

Search: Search took 0.09 seconds.

  1. BPM Workforce

    Started by shree_B, 04-26-2016 01:52 AM
    • Answers: 1
    • Views: 5,423
    Last Post: 04-27-2016 03:33 AM
    by Akshay Singh  Go to last post
  2. IT Certification Validity

    Started by shree_B, 04-14-2016 02:11 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,789
    Last Post: 04-15-2016 02:22 AM
    by Aaditya Chaudhary  Go to last post
  3. Effect of Skill Gap

    Started by shree_B, 03-16-2016 05:21 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,394
    Last Post: 03-19-2016 02:14 AM
    by shree_B  Go to last post

    Forum:
    Companies

  4. What is Big Data Analytics

    Started by shree_B, 03-14-2016 04:58 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,673
    Last Post: 03-16-2016 05:43 AM
    by shree_B  Go to last post
  5. Effect of Skill Gap

    Started by shree_B, 03-16-2016 05:18 AM
    • Answers: 0
    • Views: 1,199
    Last Post: 03-16-2016 05:18 AM
    by shree_B  Go to last post
  6. Skill Gap

    Started by shree_B, 03-15-2016 02:12 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,151
    Last Post: 03-16-2016 01:17 AM
    by Akshay Singh  Go to last post
  7. Analytics as Career Option

    Started by shree_B, 03-08-2016 12:20 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,148
    Last Post: 03-12-2016 05:38 AM
    by Aaditya Chaudhary  Go to last post
  8. Skill Gap

    Started by shree_B, 03-10-2016 04:34 AM
    • Answers: 0
    • Views: 2,654
    Last Post: 03-10-2016 04:34 AM
    by shree_B  Go to last post
  9. Skill Gap

    Started by shree_B, 03-09-2016 04:05 AM
    • Answers: 0
    • Views: 833
    Last Post: 03-09-2016 04:05 AM
    by shree_B  Go to last post
  10. Career in Big Data

    Started by shree_B, 03-03-2016 11:46 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,701
    Last Post: 03-07-2016 11:39 PM
    by Akshay Singh  Go to last post
  11. Big Data Analytics

    Started by shree_B, 03-01-2016 12:39 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,707
    Last Post: 03-04-2016 01:52 AM
    by Sahil Taneja  Go to last post
  12. scope of talent management

    Started by shree_B, 02-21-2016 11:54 PM
    • Answers: 2
    • Views: 3,777
    Last Post: 02-24-2016 04:55 AM
    by shree_B  Go to last post
  13. certification in BPM sector

    Started by shree_B, 02-19-2016 02:06 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,694
    Last Post: 02-23-2016 02:05 AM
    by shree_B  Go to last post

    Forum:
    Geeks Lounge

  14. IT Certification Validity

    Started by shree_B, 02-18-2016 12:57 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,019
    Last Post: 02-19-2016 02:23 AM
    by Heena Rai  Go to last post

    Forum:
    Geeks Lounge

  15. Why Re-Certification

    Started by shree_B, 02-16-2016 12:50 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,126
    Last Post: 02-18-2016 01:36 AM
    by shree_B  Go to last post
  16. Information Technology should I consider recertification ?

    Started by shree_B, 02-15-2016 01:17 AM
    • Answers: 0
    • Views: 2,323
    Last Post: 02-15-2016 01:17 AM
    by shree_B  Go to last post
  17. Information Technology IT Certification

    Started by shree_B, 02-11-2016 12:26 AM
    • Answers: 0
    • Views: 2,316
    Last Post: 02-11-2016 12:26 AM
    by shree_B  Go to last post
Results 1 to 17 of 17
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact