Page 1 of 2 12 LastLast
Threads 1 to 20 of 33

Forum: QOD

Question of the Day. Interactive Discussion on many of the soft skills with Chandra Vennapoosa, Founder of Exforsys Inc.

    • Answers: 0
    • Views: 1,750
    01-06-2017 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,732
    01-05-2017 Go to last post
  1. Data Analyst Job

    Started by Ujjwala2121, 01-04-2017
    • Answers: 0
    • Views: 1,846
    01-04-2017 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 2,145
    01-03-2017 Go to last post
  2. Jobs in Big Data

    Started by Ujjwala2121, 01-03-2017
    • Answers: 0
    • Views: 1,693
    01-03-2017 Go to last post
  3. Information Technology

    Started by sid007, 01-02-2017
    • Answers: 0
    • Views: 1,776
    01-02-2017 Go to last post
  4. Career in IT

    Started by Aaditya Chaudhary, 04-12-2016
    • Answers: 0
    • Views: 2,378
    04-12-2016 Go to last post
  5. Career in IT

    Started by Aaditya Chaudhary, 04-05-2016
    • Answers: 0
    • Views: 1,913
    04-05-2016 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,885
    03-08-2016 Go to last post
  6. EMPLOYEMENT

    Started by Sahil Taneja, 02-26-2016
    • Answers: 0
    • Views: 1,838
    02-26-2016 Go to last post
  7. EMPLOYEMENT

    Started by Sahil Taneja, 02-26-2016
    • Answers: 0
    • Views: 1,742
    02-26-2016 Go to last post
  8. career

    Started by chandu1995, 02-25-2016
    • Answers: 0
    • Views: 1,794
    02-25-2016 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,814
    02-20-2016 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,775
    02-17-2016 Go to last post
  9. Skill Set

    Started by Akshay Singh, 02-15-2016
    • Answers: 0
    • Views: 1,806
    02-15-2016 Go to last post
  10. career advice

    Started by Aaditya Chaudhary, 02-11-2016
    • Answers: 0
    • Views: 1,719
    02-11-2016 Go to last post
  11. Hi

    Started by Greekvishnu, 01-20-2016
    • Answers: 0
    • Views: 1,768
    01-20-2016 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,783
    12-13-2015 Go to last post
  12. Red face Logic

    Started by tulais, 12-07-2015
    • Answers: 0
    • Views: 1,768
    12-07-2015 Go to last post

Page 1 of 2 12 LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact