Page 1 of 2 12 LastLast
Threads 1 to 20 of 33

Forum: QOD

Question of the Day. Interactive Discussion on many of the soft skills with Chandra Vennapoosa, Founder of Exforsys Inc.

    • Answers: 0
    • Views: 2,050
    01-06-2017 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 2,036
    01-05-2017 Go to last post
  1. Data Analyst Job

    Started by Ujjwala2121, 01-04-2017
    • Answers: 0
    • Views: 2,142
    01-04-2017 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 2,451
    01-03-2017 Go to last post
  2. Jobs in Big Data

    Started by Ujjwala2121, 01-03-2017
    • Answers: 0
    • Views: 2,010
    01-03-2017 Go to last post
  3. Information Technology

    Started by sid007, 01-02-2017
    • Answers: 0
    • Views: 2,089
    01-02-2017 Go to last post
  4. Career in IT

    Started by Aaditya Chaudhary, 04-12-2016
    • Answers: 0
    • Views: 2,670
    04-12-2016 Go to last post
  5. Career in IT

    Started by Aaditya Chaudhary, 04-05-2016
    • Answers: 0
    • Views: 2,222
    04-05-2016 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 2,201
    03-08-2016 Go to last post
  6. EMPLOYEMENT

    Started by Sahil Taneja, 02-26-2016
    • Answers: 0
    • Views: 2,130
    02-26-2016 Go to last post
  7. EMPLOYEMENT

    Started by Sahil Taneja, 02-26-2016
    • Answers: 0
    • Views: 2,048
    02-26-2016 Go to last post
  8. career

    Started by chandu1995, 02-25-2016
    • Answers: 0
    • Views: 2,107
    02-25-2016 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 2,129
    02-20-2016 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 2,076
    02-17-2016 Go to last post
  9. Skill Set

    Started by Akshay Singh, 02-15-2016
    • Answers: 0
    • Views: 2,114
    02-15-2016 Go to last post
  10. career advice

    Started by Aaditya Chaudhary, 02-11-2016
    • Answers: 0
    • Views: 2,028
    02-11-2016 Go to last post
  11. Hi

    Started by Greekvishnu, 01-20-2016
    • Answers: 0
    • Views: 2,080
    01-20-2016 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 2,091
    12-13-2015 Go to last post
  12. Red face Logic

    Started by tulais, 12-07-2015
    • Answers: 0
    • Views: 2,083
    12-07-2015 Go to last post

Page 1 of 2 12 LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact