Page 1 of 2 12 LastLast
Threads 1 to 20 of 39

Forum: Other Certifications

  1. talent management

    Started by Anjali Dixit, 02-24-2016
    • Answers: 1
    • Views: 4,735
    02-25-2016 Go to last post
  2. why certification

    Started by Anjali Dixit, 02-23-2016
    • Answers: 1
    • Views: 1,113
    02-24-2016 Go to last post
  3. Exclamation Why Re-Certification

    Started by shree_B, 02-16-2016
    • Answers: 3
    • Views: 1,244
    02-18-2016 Go to last post
  4. How important is brand

    Started by Heena Rai, 02-12-2016
    • Answers: 2
    • Views: 1,187
    02-16-2016 Go to last post
  5. certification

    Started by Kalra Prateema, 02-11-2016
    • Answers: 0
    • Views: 1,106
    02-11-2016 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,352
    07-23-2015 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,201
    07-09-2015 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,210
    07-09-2015 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,914
    02-11-2014 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,451
    02-11-2014 Go to last post
  6. Business anlayst

    Started by vignesh8589, 11-18-2013
    • Answers: 0
    • Views: 1,438
    11-18-2013 Go to last post
  7. JK0-801 and JK0-802 exam

    Started by barton456, 01-03-2013
    • Answers: 0
    • Views: 1,623
    01-03-2013 Go to last post
  8. UNIX Certification

    Started by vidyamurali2003, 06-16-2009
    • Answers: 2
    • Views: 2,262
    08-30-2012 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,666
    08-04-2011 Go to last post
  9. Post IBM 000-546 exam objectives

    Started by oskar, 07-13-2011
    • Answers: 0
    • Views: 1,668
    07-13-2011 Go to last post
  10. Thumbs up LOT-956 Details

    Started by Abdul2012, 07-02-2011
    • Answers: 0
    • Views: 1,453
    07-02-2011 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,318
    06-22-2011 Go to last post
  11. IBM certification study materials

    Started by dancychan, 06-10-2011
    • Answers: 0
    • Views: 1,304
    06-10-2011 Go to last post

Page 1 of 2 12 LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact