Threads 1 to 18 of 18

Forum: Group Discussions

Group Discussions

  1. Sticky Thread Sticky: Group Discussions Free Training Resource

    Started by Lokesh M, 12-19-2006
    • Answers: 4
    • Views: 4,942
    01-21-2010 Go to last post
  1. Arrow Effect of Skill Gap

    Started by shree_B, 03-16-2016
    • Answers: 0
    • Views: 1,514
    03-16-2016 Go to last post
  2. Question Skill Gap

    Started by shree_B, 03-09-2016
    • Answers: 0
    • Views: 1,002
    03-09-2016 Go to last post
  3. Improve hiring quality..

    Started by Kalra Prateema, 02-29-2016
    • Answers: 0
    • Views: 842
    02-29-2016 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 739
    02-23-2016 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 3,291
    11-28-2014 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,727
    05-05-2011 Go to last post
    • Answers: 4
    • Views: 3,188
    04-28-2011 Go to last post
  4. Reservations

    Started by Rajjyoti Gohain Baruah, 01-19-2010
    • Answers: 1
    • Views: 2,759
    01-19-2010 Go to last post
  5. reading man's mind from his dress

    Started by aashritha, 05-02-2008
    • Answers: 6
    • Views: 3,979
    08-27-2009 Go to last post
  6. Is globalisation necessary?

    Started by Thangamani.P, 10-05-2007
    • Answers: 5
    • Views: 6,694
    08-22-2008 Go to last post
  7. Smile GD-006 Windows Versus Linux

    Started by Manojks, 02-20-2007
    • Answers: 4
    • Views: 2,621
    02-16-2008 Go to last post
    • Answers: 9
    • Views: 33,044
    02-16-2008 Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 3,272
    09-21-2007 Go to last post
  8. Tester is not a dumb user!

    Started by jainbrijesh, 05-03-2007
    • Answers: 1
    • Views: 2,026
    06-18-2007 Go to last post

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact