Page 1 of 3 123 LastLast
Threads 1 to 20 of 53

Companies

Below you will find a list of questions in the Companies forums at the Geeks Talk. Discuss about Companies and Salary information, Work culture and environment, growth opportunities and much more...

  1. Question Effect of Skill Gap

    Started by shree_B, 03-16-2016
    • Answers: 2
    • Views: 489
    03-19-2016 Go to last post
  2. hiring in organizations.

    Started by Aaditya Chaudhary, 02-10-2016
    • Answers: 2
    • Views: 384
    02-12-2016 Go to last post
  3. Zeus Learning Aptitude Test Question

    Started by bharatkumar007, 12-04-2007
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 53,502
    10-30-2015 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 2,594
    03-03-2014 Go to last post
  4. Interview with Infosys

    Started by sharsh, 09-29-2010
    • Answers: 2
    • Views: 6,438
    04-08-2013 Go to last post
  5. Testcases in manual testing

    Started by sandhya123, 06-18-2011
    • Answers: 5
    • Views: 3,871
    12-07-2012 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,475
    05-29-2012 Go to last post
  6. Thinksoft model placement papers

    Started by saran.n, 02-06-2012
    • Answers: 0
    • Views: 1,351
    02-06-2012 Go to last post
  7. Smile it company placement criteria

    Started by bijaybhushan, 05-21-2010
    • Answers: 1
    • Views: 4,219
    02-06-2012 Go to last post
  8. PATNI placement papers

    Started by nsharma2104, 10-06-2011
    • Answers: 0
    • Views: 2,444
    10-06-2011 Go to last post
  9. indiabulls power

    Started by bing123, 09-13-2011
    • Answers: 0
    • Views: 1,380
    09-13-2011 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 5,536
    07-12-2011 Go to last post
  10. about company............

    Started by sushma yaram, 06-20-2011
    • Answers: 0
    • Views: 1,741
    06-20-2011 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,490
    02-06-2011 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,477
    02-06-2011 Go to last post
  11. Kpo

    Started by sakshi_2801, 07-16-2007
    • Answers: 2
    • Views: 4,172
    01-31-2011 Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 7,789
    12-01-2010 Go to last post
  12. Recruitment in Infosys

    Started by sourabh_softwares, 03-21-2007
    • Answers: 3
    • Views: 15,832
    09-21-2010 Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 2,970
    09-14-2010 Go to last post
  13. tell me about infosys

    Started by CHRISTYSHANTHI, 12-05-2007
    • Answers: 1
    • Views: 7,462
    09-09-2010 Go to last post

Page 1 of 3 123 LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact