Page 1 of 2 12 LastLast
Threads 1 to 20 of 26

Forum: Aptitude Skills

  1. What are the steps to solve this?

    Started by Iamature, 04-17-2014
    • Answers: 3
    • Views: 6,217
    01-10-2016 Go to last post
  2. Find the Weight of Potatoes

    Started by venireva, 07-13-2010
    • Answers: 9
    • Views: 6,782
    04-14-2015 Go to last post
  3. What are the steps to solve this?

    Started by Iamature, 04-16-2014
    • Answers: 0
    • Views: 2,700
    04-16-2014 Go to last post
  4. Smile Aptitude

    Started by Vijay_Kumar_NIIT, 09-12-2007
    • Answers: 13
    • Views: 12,402
    04-10-2013 Go to last post
    • Answers: 13
    • Views: 6,893
    03-02-2013 Go to last post
  5. AVERAGE AGE

    Started by kodesudheer, 06-10-2011
    • Answers: 2
    • Views: 5,435
    10-05-2012 Go to last post
  6. plz answer

    Started by dilipkp, 11-02-2011
    • Answers: 1
    • Views: 3,691
    04-25-2012 Go to last post
  7. Doubling bacteria

    Started by vee567, 05-18-2008
    • Answers: 10
    • Views: 6,883
    09-23-2011 Go to last post
  8. How old is Chris now?

    Started by jamesravid, 07-23-2007
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 9,109
    09-11-2011 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 3,904
    06-23-2011 Go to last post
  9. Population Increase

    Started by soninitin, 01-01-2011
    • Answers: 4
    • Views: 3,964
    06-09-2011 Go to last post
  10. Simple one to start with...

    Started by jamesravid, 07-04-2007
    • Answers: 6
    • Views: 4,754
    04-26-2011 Go to last post
  11. Weather Problem

    Started by sowmyamanmathan, 02-08-2011
    • Answers: 0
    • Views: 3,126
    02-08-2011 Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 3,458
    08-23-2010 Go to last post
  12. Find Number of Railway Stations

    Started by venireva, 07-13-2010
    • Answers: 2
    • Views: 2,790
    07-20-2010 Go to last post
  13. Please help the Census taker.

    Started by jamesravid, 07-23-2007
    • Answers: 11
    • Views: 4,896
    07-08-2010 Go to last post
  14. Red face IBM Aptitude papers

    Started by Mansi Chitkara, 10-31-2008
    • Answers: 6
    • Views: 17,529
    06-16-2010 Go to last post
  15. a a tricky one

    Started by hari_nowayout, 07-26-2008
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 7,557
    06-14-2010 Go to last post
  16. Which frog is faster?

    Started by jamesravid, 07-04-2007
    • Answers: 14
    • Views: 5,025
    06-14-2010 Go to last post

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact