Selling a car gains 25% on sp. What %gain on cp?
A) 15b) 25c) 33.33d) 47.5
If suppose sp is 100% (assume)
Then gain % is 25%..
Then subtract it from sp we will get cp i.e 100-25=75%.
We know two basic formulas %gain=(gain/cp)*100 . or %loss=(loss/cp)*100.
Let SP be 100
A certain number of men can finish a piece of work in 10 days. If however there were 10 men less it will take 10 days more for the work to be finished. How many men were there originally?(a) 110 men(b)...
x*10=(x-10)*(10*2)10x =20x-20020x-10x=20010x=200x=20check it if any step is wrong
Let no of men = x.x men can do a piece of work in 10 days.so, 1 man can do it in 10*x days.Now (x-10) men do the work in 20 days.so, 1 man ... in 20*(x-10).so, 20(x-10) = 10x.so, x = 20.Ans is option (d).
After 10 years a will be twice the age of b before 10 years.And now if the difference is 9 years between them then what is the age of b after 10 years
A's age=9, B's age=38
Let present ages be 'a' and 'b'.after 10 yrs A's age will be a+10and that of B will be b+10age of B before 10 yrs = b-10so given condition is a+10=2(b-10)second condition is a-b=9solving these two equations we getb=39so after 10 yrs B's age will be 39+10=49
Do you seek advice from others when you have a question?
How do you handle conflict?
What do you think about continuous learning?
Tell me three things about you, which are not found in your resume
How do you deal and overcome major challenges?
How do you handle workplace problems?
Describe a time when you had to convince a friend ?
Has there been a time when you were presented a problem and solved it?
BPO Career for BTech Graduates
Importance of an MBA for an entrepreneur
Ask Interview Question?
Have Career Question?
Ask Only Career questions.