Search:

Type: Forum Threads; User: sakshi_2801; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.09 seconds.

  1. difference between static and dynamic testing?

    Started by sakshi_2801, 02-18-2007 02:26 PM
    • Answers: 5
    • Views: 10,318
    Last Post: 08-03-2013 07:22 AM
    by muthu_qpt  Go to last post
  2. Embedded

    Started by sakshi_2801, 04-30-2007 08:09 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,085
    Last Post: 05-29-2012 02:29 AM
    by Sandhya.Kishan  Go to last post
  3. Kpo

    Started by sakshi_2801, 07-16-2007 11:06 AM
    • Answers: 2
    • Views: 5,092
    Last Post: 01-31-2011 01:47 PM
    by bradwilliam  Go to last post

    Forum:
    Companies

    • Answers: 4
    • Views: 18,948
    Last Post: 06-09-2010 06:58 PM
    by angel_eyes  Go to last post

    Forum:
    Test Cases

  4. database testing

    Started by sakshi_2801, 03-29-2007 01:59 PM
    • Answers: 6
    • Views: 3,049
    Last Post: 07-21-2009 08:01 AM
    by deepasree  Go to last post
  5. Database

    Started by sakshi_2801, 07-08-2007 08:34 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,042
    Last Post: 06-18-2009 03:13 PM
    by rijus  Go to last post
  6. Interview Questions

    Started by sakshi_2801, 03-07-2009 01:33 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,565
    Last Post: 03-08-2009 05:56 PM
    by SomGollakota  Go to last post

    Forum:
    Interviews

  7. gui test cases

    Started by sakshi_2801, 03-29-2007 01:15 PM
    • Answers: 3
    • Views: 6,424
    Last Post: 01-13-2009 08:02 AM
    by hitesh_shah19  Go to last post
  8. test scenarios

    Started by sakshi_2801, 03-29-2007 01:19 PM
    • Answers: 8
    • Views: 3,853
    Last Post: 01-01-2009 06:51 AM
    by vanikg  Go to last post
  9. difference between process and product?

    Started by sakshi_2801, 02-23-2007 04:19 AM
    • Answers: 4
    • Views: 22,797
    Last Post: 12-30-2008 06:00 AM
    by amresh08  Go to last post
  10. HR question

    Started by sakshi_2801, 07-05-2007 10:12 AM
    • Answers: 2
    • Views: 4,085
    Last Post: 11-17-2008 01:50 AM
    by amitpatel66  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  11. HR question

    Started by sakshi_2801, 07-16-2007 11:15 AM
    • Answers: 5
    • Views: 4,623
    Last Post: 09-21-2008 05:19 PM
    by vijaya_451  Go to last post

    Forum:
    Companies

  12. Smoke & Sanity

    Started by sakshi_2801, 04-15-2007 11:56 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,529
    Last Post: 06-19-2008 01:46 AM
    by abusaud  Go to last post
  13. Testing issue

    Started by sakshi_2801, 04-22-2007 10:32 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,567
    Last Post: 01-21-2008 02:33 AM
    by Anshoo_Arora  Go to last post
  14. Embedded

    Started by sakshi_2801, 05-03-2007 06:58 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,453
    Last Post: 12-13-2007 01:32 AM
    by parii  Go to last post

    Forum:
    VB.NET

  15. Embedded software

    Started by sakshi_2801, 07-07-2007 07:23 AM
    • Answers: 1
    • Views: 921
    Last Post: 11-22-2007 06:31 AM
    by prakash.kudrekar  Go to last post
  16. how to describe testing project?

    Started by sakshi_2801, 03-29-2007 01:21 PM
    • Answers: 4
    • Views: 10,794
    Last Post: 09-10-2007 08:14 AM
    by reks_209  Go to last post
  17. Embedded

    Started by sakshi_2801, 05-03-2007 06:57 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,135
    Last Post: 08-29-2007 06:37 AM
    by Sridevichitthu  Go to last post
  18. SQL Query

    Started by sakshi_2801, 07-28-2007 05:20 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,407
    Last Post: 08-06-2007 11:29 AM
    by sundharmail  Go to last post

    Forum:
    Databases

  19. SQL SQL query

    Started by sakshi_2801, 07-28-2007 05:17 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,343
    Last Post: 08-05-2007 08:44 AM
    by praveen612  Go to last post

    Forum:
    Databases

  20. Cms

    Started by sakshi_2801, 07-08-2007 08:36 AM
    • Answers: 2
    • Views: 862
    Last Post: 07-09-2007 07:55 AM
    by alka.p.nanda  Go to last post
  21. Test Harness

    Started by sakshi_2801, 07-09-2007 05:16 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,118
    Last Post: 07-09-2007 07:27 AM
    by kunals  Go to last post
  22. Test log

    Started by sakshi_2801, 07-07-2007 08:52 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,112
    Last Post: 07-09-2007 02:00 AM
    by jainbrijesh  Go to last post
  23. HR questions

    Started by sakshi_2801, 06-19-2007 08:35 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,214
    Last Post: 06-20-2007 02:31 AM
    by psuresh1982  Go to last post

    Forum:
    Brainteasers

  24. Spiral Model

    Started by sakshi_2801, 04-26-2007 12:55 PM
    • Answers: 3
    • Views: 7,506
    Last Post: 05-07-2007 02:28 AM
    by smartarun  Go to last post
Results 1 to 25 of 36
Page 1 of 2 1 2
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact