Page 1 of 27 12311 ... LastLast
Threads 1 to 20 of 539

Forum: Operating Systems

If you are looking for help and support for the Operating Systems like MS Windows(Windows XP, ME, 2000, 98, 95), Unix/Linux(Redhat, Debian, FreeBSD), Macintosh, or others.

  1. Windows blue screen of death

    Started by Fourier, 10-08-2017
    • Answers: 0
    • Views: 1,311
    10-08-2017 Go to last post
  2. Smile Windows Downgrading Version of Windows-8

    Started by sindhu_gt, 07-22-2014
    • Answers: 1
    • Views: 2,463
    03-04-2016 Go to last post
  3. Android

    Started by Manyamanas, 12-27-2010
    • Answers: 5
    • Views: 2,089
    03-04-2016 Go to last post
  4. Smile Windows How to enable/disable USB ports

    Started by Manojks, 02-15-2007
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 54
    • Views: 741,108
    03-04-2016 Go to last post
  5. Windows win 7 vs 10

    Started by shanu88, 08-29-2015
    • Answers: 1
    • Views: 1,415
    03-04-2016 Go to last post
  6. Thumbs up Windows What is Macro?

    Started by chinmay.sahoo, 08-28-2015
    • Answers: 0
    • Views: 1,004
    08-28-2015 Go to last post
  7. Unix/Linux 'vi' - 'touch' Commands Difference

    Started by rijus, 05-22-2009
    • Answers: 7
    • Views: 11,948
    08-23-2014 Go to last post
  8. Unhappy Please help me enter setup!

    Started by hishy, 02-02-2014
    • Answers: 0
    • Views: 1,603
    02-02-2014 Go to last post
  9. Tools to Log Operating System Bugs

    Started by yadleen, 01-04-2013
    • Answers: 2
    • Views: 1,755
    04-19-2013 Go to last post
  10. Open system & Closed system?

    Started by Chester N, 10-19-2012
    • Answers: 1
    • Views: 1,552
    04-08-2013 Go to last post
  11. Operating System Releases

    Started by Lokesh M, 01-04-2013
    • Answers: 1
    • Views: 1,313
    04-08-2013 Go to last post
  12. Operating System Releases

    Started by yadleen, 01-04-2013
    • Answers: 4
    • Views: 1,630
    04-05-2013 Go to last post
  13. Windows Windows 2000 Server

    Started by nehrumosuru, 01-07-2013
    • Answers: 0
    • Views: 1,253
    01-07-2013 Go to last post
  14. Smile Nokia Mobile Developer Conference

    Started by rijus, 11-13-2009
    • Answers: 2
    • Views: 2,155
    10-29-2012 Go to last post
  15. Unix/Linux How to achieve this

    Started by joel, 08-25-2006
    • Answers: 3
    • Views: 2,142
    09-17-2012 Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 1,772
    07-12-2012 Go to last post
  16. Smile Unix/Linux getty process

    Started by Robert, 07-31-2006
    • Answers: 2
    • Views: 12,756
    07-10-2012 Go to last post
  17. What is this Utility or Command?

    Started by StephenRaj, 08-06-2006
    • Answers: 2
    • Views: 2,021
    07-10-2012 Go to last post
  18. Conversion Tool

    Started by Bessie, 08-06-2006
    • Answers: 2
    • Views: 2,035
    07-10-2012 Go to last post
  19. Windows doubt

    Started by devanjaneyulu, 06-04-2008
    • Answers: 2
    • Views: 1,812
    07-04-2012 Go to last post

Page 1 of 27 12311 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact