Geeks Talk

Welcome to the Geeks Talk.

  1.     Last Post

    QOD

    Question of the Day. Interactive Discussion on many of the soft skills with Chandra Vennapoosa, Founder of Exforsys Inc.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 33
    • Answers: 97

    Last Post:

  2.     Last Post

    Geekinterview provided interview questions, interview preparation and career skills ebook only for members

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 4
    • Answers: 12

    Last Post:

  3.     Last Post

    Talk about Databases like Data Warehousing, DB2, Oracle, SQL Server, Data Modeling, Database Design.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 2,316
    • Answers: 8,547

    Last Post:

    Post Oracle What is Pragma ? Types of... Go to last post

    by

    09-19-2016

  4.     Last Post

    If you are looking for help and support for the Operating Systems like MS Windows(Windows XP, ME, 2000, 98, 95), Unix/Linux(Redhat, Debian, FreeBSD), Macintosh, or others.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 538
    • Answers: 2,015

    Last Post:

  5.     Last Post

    Talk about Software Development Issues and Questions. Topics related to OOPS, Java, C (C++, C#), VB.Net, or other languages.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 1,686
    • Answers: 6,075

    Last Post:

  6.     Last Post

    Web Development Geeks Talk. Topics related to PHP, ASP.Net, JSP, web design, web servers, web tools, or scripting.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 579
    • Answers: 1,982

    Last Post:

  7.     Last Post

    Talk about Enterprise Solutions like Oracle Apps, Microsoft CRM, PeopleSoft, Siebel, or others.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 246
    • Answers: 737

    Last Post:

    Big data Go to last post

    04-14-2016

  8.     Last Post

    Discuss Issues and Problems about Testing methodologies, Testing tools like WinRunner, LoadRunner, QTP, Rational Robot, Test Director and others.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 3,517
    • Answers: 14,450

    Last Post:

  9.     Last Post

    Networking and Security related discussions.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 157
    • Answers: 730

    Last Post:

  10.     Last Post

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 594
    • Answers: 3,662

    Last Post:

  11.     Last Post

    Talk about Certifications of Cisco, Oracle, Sun, Microsoft, or other certifications.

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 248
    • Answers: 1,156

    Last Post:

  12.     Last Post

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 918
    • Answers: 3,166

    Last Post:

  13.     Last Post

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 535
    • Answers: 5,931

    Last Post:

    welcome note Go to last post

    by

    6 Days Ago

  14.     Last Post

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 214
    • Answers: 702

    Last Post:

    Exclamation BPM Workforce Go to last post

    04-27-2016

What's Going On?

Geeks Talk StatisticsGeeks Talk Statistics

Questions
11,652
Answers
49,522
Members
63,729

Welcome to our newest member, omkaer

Icon LegendIcon Legend

Contains unread forum posts
Contains unread forum posts
Contains no unread forum posts
Contains no unread forum posts
Forum is a category
Forum is a category
Forum is a Link
Forum is a Link
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact