Threads 1 to 5 of 5

Forum: Certification

Talk about Certifications of Cisco, Oracle, Sun, Microsoft, or other certifications.

Sub-Forums   Last Post

  1. Talk about Cisco Certification

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 18
    • Answers: 69
  2. Talk about Oracle Certification

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 59
    • Answers: 313
  3. Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 37
    • Answers: 211
    1. Certified Software Quality Analyst (CSQA)

      Forum Actions:

      Forum Statistics:

      • Questions: 1
      • Answers: 2
    2. Certified Software Tester (CSTE)

      Forum Actions:

      Forum Statistics:

      • Questions: 15
      • Answers: 63
    3. Certified Software Quality Engineer (CSQE)

      Forum Actions:

      Forum Statistics:

      • Questions: 1
      • Answers: 6
    4. QTP Certification

      Forum Actions:

      Forum Statistics:

      • Questions: 12
      • Answers: 67
  4. Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 39
    • Answers: 97
  5. Microsoft Certification

    Forum Actions:

    Forum Statistics:

    • Questions: 29
    • Answers: 89
  1. Easiest Certification Program

    Started by fred, 06-01-2006
    • Answers: 3
    • Views: 8,678
    01-04-2007 Go to last post
  2. VoiceXML Certification

    Started by Benjamin, 12-03-2006
    • Answers: 2
    • Views: 2,192
    12-03-2006 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 3,491
    09-24-2006 Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 2,541
    07-13-2006 Go to last post
  3. microsoft certification help

    Started by anshulsahdev, 05-14-2006
    • Answers: 2
    • Views: 3,574
    05-14-2006 Go to last post

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Applying for a job can be a stressful and frustrating experience, especially for someone who has never done it before. Considering that you are competing for the position with a at least a dozen other applicants, it is imperative that you thoroughly prepare for the job interview, in order to stand a good chance of getting hired. That's where GeekInterview can help.
Interact